2777
2789

خلاصه که تا الان منتظر بودم اومد دم بازار دنبالم کادوهای مامانا رو نشونش دادم 

میگم تو برام چی خریدی میگه هیچی کادو میخوای چیکار 

گفتم همه کادو میگیرن همه استوری گذاشتن منم دلم میخواد 

میگه قسط و قرض زیاد دارم 

( تو این سه سال هیچ وقت برام نخریده ) 

گفتم اگه امروز اعلام کنن روز دختر توی یه افغانستانه کیک و کادو برا دخترت میگیری جشن میگیری ولی من هیچی 

میگه اون ۷ سالشه تو کجا ۷ سالته 😕

ل⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم نگرفتم هیچکدومو

برا مامانام نخریدم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به من فقط تو اینستا کلیپ تبریک فرستاد..

یادم نمیاد هیچ سالی برام کادو خریده باشه...

میگه روزه مادره

نه روز زن.

شاید گلی.. شیرینی چیزی خریده ولی کادو نه

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اوه 

عب نداره دختره 

باباها باید هوای دخترو داشته باشن

انشالله ولن بگو جبران کنه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برا من یه گل گرف دوتا دونه لیوان بلور....اونم نمیگرفت چون برادرشوهرم برا زنش طلا گرف اینو گرف ک مثلا ...

عزیزم 

بازم خوبه دستش درد نکنه ما که هیچی 

دیشب خونه مادرشوهرم، پدرشوهرم یه کارت هدیه بهش داد خیلی دلم خواست 

ل⁩

جالبه بدونید من هدیه گرفتم 

ولی تبریک نگرفتم😂😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

خب اون دخترشه نباید اینجوری بگی بهش 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫