2777
2789
عنوان

جای من بودین چکار میکردین اگه آنقدر تهمت میزدن بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 83 پست

این تاپیک 5روز پیشه شما میگی خیلی وقته نشون کردم. خدا وکلی چقد تو رو داری مگه؟ چرا از رو نمیری؟ حتی پرسیدی مهریه چقد باشه آدم نشون شده خاستگار راه میده؟ در مورد مهریه میپرسه؟ واقعا اون بدبختی که تو رو نشون کرده اینو ببینه چه حالی میشه؟ 

من پای حرفم موندم و جوابم به اونا منفی بود فقط فقط برای اینکه در پدرم نشکونم قبول کردم بیان از من نپ ...

دوست عزیز شما نشون کردی طبق گفته های خودت چرا چرت میگی؟ یعنی بابات واسه دختر نشون شدش خاستگار میاره؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوز رسمی و جدی نشده بود شرایط نامزدم هنوز چیز جدی نبود ک خاستگار راه می‌دادیم تازه بعد کلی رفت آمد ...

اگه چیزایی که میگی راست باشه خیلی ببخشیدا ولی ریدم تو همچین ازدواجی. یکی رو گذاشتین برا ذخیره یکی رو راه دادین بعد دوستت یکی دیگه معرفی کرده دو دلی اونم راه بدی یا نه شما هنوز تکلیفت با خودت معلوم نیست فردا یکی دیگه بیاد اونم راه میدین.به من ربطی نداره ولی واسه خودت میگم این کار اخلاقی نیست.شما اگه این نامزدتو دوس داشتی هیچ وقت اجازه نمی‌دادی قبلیه بیاد خونتون و کلی استرس داشتی چی بپوشم و چیکار کنم 

اگه چیزایی که میگی راست باشه خیلی ببخشیدا ولی ریدم تو همچین ازدواجی. یکی رو گذاشتین برا ذخیره یکی رو ...

اصلا نمیخوام و نمیتونم امثال شماها رو قانع کنم چون نمی‌خوایم باهمین ک اینا زمانی بود ک نامزدم جدی نبود شرایطش 

اصلا نمیخوام و نمیتونم امثال شماها رو قانع کنم چون نمی‌خوایم باهمین ک اینا زمانی بود ک نامزدم جدی نب ...

هیچ وقت هم نمیتونی قانع کنی چون ما وقتی نشون میکنیم دیگه نامزد حساب میشیم و چشممون دنبال دیگران نیست. خیلی حرکت زشت و غیر اخلاقی انجام دادی البته اگه راست باشه که امیدوارم نباشه

خوشیاتو اینجا نگو

عزیزم آخه هرروز داره این دکتراومد خواستگاریم فلان مهندس اومد خواستگاریم هفته چندروزه پیش گفته خواستگاریه دیروز می گه ماشین دنا زده به اسمم باعقل جوردرنمی یاد این می گه ازشرکت گرفته خوب باید اول به اسم آقاباشه دیگه بعداسم این خانم جوردرنمی یاد به خاطره این کاربرا گفتن الکیه یه جا عکس عروسیشو گذاشته توباشی باورمی کنی

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اوکی فقط تاریخشو بخون حرفیه که خودت زدی عزیزم به من ربطی نداره ولی خب دیگه....!

بی خیال ایشون ازعروسیشم عکس گذاشته هنوزه ام هست توتاپیکش ولی زیربارنمی ره همه رواسکل کرده

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

والا ما نامزدم نبودیم همسرم ماشین گرفت واسماینا چیش عجیبه

اینکه ادم نامزد کرده باشه سه هفته قبل و الان خواستگار بیاد براش و تاپیکش کنه برای ما عجیبه....شاید شما پیشرفته این در تماام مراحل ازدواج خواستگار براتون نرماله..‌

والا بخدا یجوری رفتار میکنن ک ادم میمیونهخب تو اطرافیان شما پیش نیومده قرار نیس بقیه م شبیه شما باشن ...

تاپیکای قبلش رو بخون و اسکرین هایی که دوستان گذاشتن بعد میفهمید قضیه ازچه قراره

کسی از ماشین بنام زدنش ناراحت نیست یابراش عجیب نیست تاپیکای خودش هست که حرفاش ضدونقیضه و نمیزاره باور کنیم

ازتاپیکای برج دو بخون متوجه میشی

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

عزیزم تو که عقب ماندگی ذهنی داری هزار با. کاربرا برات توضیح دادن اسم تو باید تو قسمت خریدار باشه نه مالک! اینقدر نفهم بودن در انسان نمیگنجه خدا به خانواده ات صبر بده چطور تورو بزرگ کردن ؟ تو حتی سنتم نمیتونی حساب کنی 😂

از ایران خودرو واسه خودت ماشین ثبت نام کردی اومدی به اسم نامزدت میکنی تو چشم ما عزیزم ماشینی که تو پارکینگ خونه ما پارکن دنا پیشش اسباب بازیه انقدر عقده ای نباش😂