2777
2789
عنوان

هدیه همسرم برای روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رنگهایی خریده واست حالا خوبه ک من عاشق لباس زیرم‌مخصوصا اک خود مرد بخره

۱۲ تا ست خریده دیگه همه رنگی دارن از همه زشت ترش که من بدم میاد آبیه ۳ تا ابی متفاوت خریده کمرنگ پررنگ سورمه ای 

مانتو تازه خودم خریدم.من همش عکس ساعت و دوربین عکاسی و وسایل خونه میفرستادم براش😐خورد تو ذوقم

عکس کادوتو نو بذارید 😅

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
همیشه میگیرم ۱۳ ساله هرسال همینه.چون سر هر سال میندازمشون بیرون خوشم نمیاد از لباس کهنه.ولی عطر و اد ...

یادازن جوک افتادم میگه مردبرازنش کادوگرفت زنه کادوروبازمیکنه میبینه رینک ماشینه زنه میگه این چیه میگه کادوروززنه براماشینمون استفاده میکنیم گذشت تاروزمردزنه رفت کادوگرفت کادوروک بازمیکنه میبینه یه ست قابلمس مردمیگه این چیه میگه ست قابلمه گرفتم برات عیب نداره برخونه استفاده میکنیم😂😂😂

شورت هم خوبه بدردت میخوره ناشکری نکن😬

ولی ۱۲تا جوراب بدردش نمیخورد واقعا😐

یعنی ماهی یکی😕

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چرا روش نشه😃ست هم خریده نامرد.همیشه لباسای منو خودش میخره.فکر کن یه مرد ۴۲ ۴۳ ساله میره لباس زنونه ...

براش بپوش اتفاقا هم رکب خوردی هم چیزای خوبی گیرت اومده

🤣انشالله ک خوشبخت باشین

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من یه هفته التماس میکنم بی‌بی چک بگیر نمیخره😂یعنی اگه الان زاییده بودم داشت میرفت مدرسه🤣

😂😂😂🤣

خیلییی ها واقعا رو ندارن برن این چیزا رو بخرن 

البته خوبیشم اینه میشه اذیتشون کنی😂

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
مبارکت باشهعشقتون پایدارهمین ها میشه خاطره واسه نوه هاتون تعریف میکنین 😃شما هم امسال یه تنوعی بده و ...

چی بگیرم به نظرت؟

البته مینی واشش به تازگی سوخته در عذابه جناب وسواسی😅

فک کنم خوب باشه

شورت هم خوبه بدردت میخوره ناشکری نکن😬ولی ۱۲تا جوراب بدردش نمیخورد واقعا😐یعنی ماهی یکی😕

اتفاقا حوراب لازمه

روزی دو تا بپوشه 

آخر هفته با ماشین بشوری میشه ۱۲ تا

اتفاقا ۲ هم زاپاس میخواد واسه مهمونی و جمعه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ