2777
2789

آسیب دیده بودن بلند بودن تا زیر باسن ۸۵ سانت مو و فر درشت و خرمایی🥺

تا بازوم کوتاه کردم ...

حالا میخوام موی سالم و پر و بدون موخوره و خوب بلند کنم و بهش برسم 

چجور اینکارو کنم؟! 

علت چیدن موهام: ما ارثی موهامون خیلی پره ولی من ریزش گرفتم ،موخوره داشتم ،پایین موهام کوتاه بلند بود و...

(از شونه چوبی استفاده میکنم،آب برنج و آب پیاز هم استفاده کردم )

ا این تاریخ تا دقیقا سال دیگه همین تاریخ حسابی به موهام میرسم و موهای خیلی پر بلند و فر درشت خوشگلی دارم 😉😍🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

منم موهام تا کمرم بود رنگ داشت دکلره داشت رفتم باب زدم الان تا رو شونه ام شده مشکی پرر میخام همینجوری بلندشون کنم

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به شخصه موی انقدربلند دوست ندارم. نهایتش تا بالای کمر

من تا زیر باسنم بود و فر 🥺😍

عاشق موهای بلندم ....

دوباره بهشون میرسم تا بلند و عالی بشند

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

منم موهام تا کمرم بود رنگ داشت دکلره داشت رفتم باب زدم الان تا رو شونه ام شده مشکی پرر میخام همینجور ...

من هم همینطور اولش خیلی ناراحت شدم که چیدمشون 

اما از بعدش راضیم که اینکارو کردم ماشاالله خیلی بهتر شدن موهام

اشتباه کردی اینقدر کوتاه کردی خیلی زمان میبره تا اینقدر شه تا وسط کمرت کوتته میکردی

راستش خیلی زیاد ناراحت شدم واقعا روحیم رو از دست دادم 

دیروز کوتاه کردم....

۱۰ سال بود نچیده بودم دقیق!

خب خیلی آسیب دیده بود پوک شده بودن موهام و هرچی میچیدم و نگاه میکردم میدیدم هنوز سفیده داخل تار موهام و پوکه 

موخوره هاش هم شدید بود هرچی موخوره گیری کردم فایده ایی نداشت 

ولی اطرافیانم بهم گفتن موی کوتاه به شخصیتت نمیاد😅💔

آب برنج که خوب نیست

واقعا ؟!

چرا ؟!خیلی تعریفش رو شنیدم