2777
2789

ماز جمعبندی رایگان داره نگاه کن ویتمامین 20 هم میتونی نگاه کنی رایگانه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم االه بگو شروع کن سوالاس  سالای قبل رو بخون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

منم نخوندم

الان دارم میخونم

گوشیم کنار میذارم

یا وقتی که خیلی پیگیر چیزی تو گوشی میشم میدم خوانواده میگم خودمو از این پنجره بیرون انداختم گوشی بهم ندینننن

البته درگیر گوشی نیستمااا

ولی خب ووقتی پیگیر یه کلاس یا تعطیلی میشم ذهنم خیلی درگیر میشه

خلاصه که برو شروع کن

حیف این لحظه ها که طلاستتت

حیف رشته های پزشکی و دندان که فقط امسال ظرفیتشون زیاده!

تلاش نکنی حسرت میخوری

به بی‌حوصلگی نفست توجه نکن

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

از کجا نگاه کنم ؟؟ آخه دسترسی ندارم رایگان هست یا هزینه میخواد؟؟

ماز رایگان گذاشه

توی مرورگرت کلمه ماز رو سرچ کن

بزن رو اولین سایتی که میاد

اون بالا نوشته جمعبندی و برنامه (یه همچین چیزی)

اساتیدشون حرف ندارن

مخصوصا واسه زیست استاد فرهمندنیا

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

یه جمله رو دیوار اتاقمه وقتی حال درس خوندن ندارم چند بار میخونمش

از این نترس که الان شروع کنی

از این بترس وقتی زمانش سر رسید دقیقا همینجایی باشی که الان هستی

از کجا نگاه کنم ؟؟ آخه دسترسی ندارم رایگان هست یا هزینه میخواد؟؟

رایگان تو اینترنت بزن ویتامین 20 فصل 1 زیست دوازدهم میاره 

یا بزن جمعبندی سکو زیست 12 

ماز هم رایگانه جمعبندیسش تو اینترنت میارهد

1
5
10
15
20
25
30
35
40