2777
2789
عنوان

هدیه همسرم برای روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 61 پست
😂😂😂🤣خیلییی ها واقعا رو ندارن برن این چیزا رو بخرن البته خوبیشم اینه میشه اذیتشون کنی😂

فقط لوازم مورد نیاز خودش رو میتونه از داروخونه بگیره اونم فقط یه داروخونه که همیشه میره😂

عمرا بره لباس زیر و پد بهداشتی بگیره😂

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیشب موقع خواب بهش گفتم فردا روز زنه!بهم تبریک بگو غصه نخورم 🤣خودم دارم یادت میارم 

گفت عه باشه باشه حواسم هست روزت مباااارک🥰

الان ظهر شد دیگه سرکاره دریغ از یه پیام

با اینکه دیشب خودم گفتم بهش بازم یادش رفته

خیلی خودتو درگیر نکن با خوبه همونو خریده😅

چی بگیرم به نظرت؟البته مینی واشش به تازگی سوخته در عذابه جناب وسواسی😅فک کنم خوب باشه

اره خوبه 

هرچی لازم داره بخر واسش

جوراب و لباس زیر رو بعدن بخر 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شورت هم خوبه بدردت میخوره ناشکری نکن😬ولی ۱۲تا جوراب بدردش نمیخورد واقعا😐یعنی ماهی یکی😕

چرا استفاده میشه.

چون اکثر وقتا بیرونه روزی ۳ دفعه جوراب عوض میکنه و اینقدر میشوره اینارو میپوسن😐

خب تو هم تلافی میکنی دیگه...کیک خیلی هم خوبه

اره خودش هم توقع کادو نداره میگه پولت رو پس‌انداز کن برای خودت

هدیه هم برام طلا میگیره که پس انداز کنم میگه پول کیک و گل رو میدم برات پس‌انداز کن کلا اقتصادی هست

فقط لوازم مورد نیاز خودش رو میتونه از داروخونه بگیره اونم فقط یه داروخونه که همیشه میره😂عمرا بره لب ...

حالا فکر کن یه روز بره آدمای اون داروخونه عوض شده باشه😂😂🤣نمیخره میاد بیرون 

پد که هیچی بگی میگه من روم نمیشه برم بگم پد بده 

بیا خودت برو😂😂

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
من دیشب موقع خواب بهش گفتم فردا روز زنه!بهم تبریک بگو غصه نخورم 🤣خودم دارم یادت میارم گفت عه باشه ب ...

البته من فکر کنم همین رو هم یک ماه پیش خریده باشه😅

اینقدر سرش شلوغه این چیزا یادش نمیمونه

حالا فکر کن یه روز بره آدمای اون داروخونه عوض شده باشه😂😂🤣نمیخره میاد بیرون پد که هیچی بگی میگه من ...

نه بابا همسر من همه وسایلو خودش میگیره.

البته اینجوری نبود دیگه عادتش دادم.