2777
2789
عنوان

دارم ازدست نی نی یارهامنفجرمیشم ببیاین ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 83 پست
دورت بگردم که اینقدر بامحبتی بیابغلم بوست کنم دخترگل💋

گفتم مادر ، انشاالله حل میشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بررسی می کنم

مممنون میشم برگردونید تاپیکو

ولله داریم طبق قوانین سایت  انجام میدیم واحترام میزاریم به قانون سایت

شماهم لطف دارین که احترام میزارید به تاپیکای خوب ومثبت سایت لطف دارین

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
شاید دعوا شد نو تاپیکت چون الکی حذف نمیکنن هیچوقت

نه تادیقه 90حضورداشتم   براده دقیقه رفتم  ازسایت بیرون برگشتم تعطیل شده بود  دوبارم برگردوندم  چون خود نی نی یارپنج برسی کرد با ازسارابپرس وبرگردوندن

کارکاربراست نه نی نی یارا چون تاپیکت مشکلی نداشت

بله گلم دورت بگردم خوب 99درصد سایت خوبن یک درصد که واقعامشکل اعصاب دارن وگذارش بی دلیل میزنن چراباید ماپاسوز اون یک درصد بشیم

نی نی یارها رو برام تگ کنید خدا بیامرزه امواتتونو ممنونم

حتما ده نفر گزارش زدن اگر برای تاپیکی ده نفر گزارش بزنن حتی مشکلی هم نداشته باشه باز میترکه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
سلام عزیز قشنگ من روزت بخیر ببخشید ساعت نهاره و هنوز تو سایتین چرا تاپیک این بنده خدا تعطیل شد؟ منم ...

فدات 💋💋💋😍

حتما ده نفر گزارش زدن اگر برای تاپیکی ده نفر گزارش بزنن حتی مشکلی هم نداشته باشه باز میترکه

خوب این خیلی ناعادلانه است 

نی نی یارهاباید کاری کنن که کسایی که گذارش بی دلیل میزنن نتونن اینکارو بکنن

همشهری حرفتون درسته اما بایداین قانون اصلاح بشه گناه کاربرادیگه چیه

همشهری حرفتون درسته اما بایداین قانون اصلاح بشه گناه کاربرادیگه چیه

خوب این قابلیت رو سایت گذاشته برای موقعی که نی نی یار نیستش یا نمیتونه کامل.کنترل کنه کاربرا خودشون بتونند تاپیک مورد دار رو بترکونند

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
خوب این قابلیت رو سایت گذاشته برای موقعی که نی نی یار نیستش یا نمیتونه کامل.کنترل کنه کاربرا خودشون ...

یعنی هرتاپیکی تاپیکی با قانون سایتو 😳😐