2777
2789

ازدیروزسه بارتاپیکمو تعطیل کردن ودرخاست میدم به ازسارابپرس وبنده میره صحبت میکنه برمیگردونن بعد دوسه ساعت دوبارتعطیل میشه 

خداوکیلی اونایی که تاپیکمو خوندن کوچکترین بی حرمتی کردم یاکسی کرد کلا باقوانین سایت هماهنگ بود  چرا باید تاپیکی که نه محتویات بدی داره وهمه هم محترمانه شرکت کردن باید تعطیل بشه این نی نی یارها روچه حسابی تاپیکای خوبو تعطیل میکنن مگه اینجا قانثن نداره مگه جزع ایران نیست پس چرا با اعصاب کاربرا بازی میکنن ازدیروزسه بار برگشته تاپیک سه بارم تعطیل شده

حتی یک کلمه بی احترامی وتوهین تو تاپیکم نبوده 

اینم اسم عنوان تاپیکم  ((((خداوکیلی نی نی یارهاروتگ کنید  برام خدا امواتتونو بیامرزه)) اسم تاپیکمم بیاین ببینید دخترم چه کرده...... دوستانی که تو تاپیکم بودن خداوکیلی کجاتاپیکم بد بود؟؟؟!!!!! 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

میدونید نی نی یار تعطیل نمیکنه ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی خیال عزیزم

حالا مگه مهمه 

خدا دخترتون براتون نگه داره خوشبخت باشه🙏🏼

ولی اینجا واقعا فضای خاص مهمی نیست 

اگه برای اشتراک گذاری خاطرات میخواید اینستا خیلی بهتره

ما لرا نمیگیم دوستت دارم میگیم خشمت ایا🤪فقط خوت دونی چقد خشمت ایای❤️ تو سنگ صبوری تو بی دل مو جوری که ایخی درآریم و دل واپسی 🫀. دی بو دنیای منی ...🤍

میدونید نی نی یار تعطیل نمیکنه ؟

پس کار کیه؟

گزارش؟؟

ما لرا نمیگیم دوستت دارم میگیم خشمت ایا🤪فقط خوت دونی چقد خشمت ایای❤️ تو سنگ صبوری تو بی دل مو جوری که ایخی درآریم و دل واپسی 🫀. دی بو دنیای منی ...🤍

شاید کاربرا باهم دعوا کردن ک باعث ترکیدنش شده 

@niniyar_3    

@niniyar_5    

سلام عزیزم لطفا ب سوال استارتر جواب بدید ممنون

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بی خیال عزیزمحالا مگه مهمه خدا دخترتون براتون نگه داره خوشبخت باشه🙏🏼ولی اینجا واقعا فضای خاص مهمی ...

نه مهمیش برام علتشه بخدا چراهمچین میکنن

پس کار کیه؟گزارش؟؟

بله

نی نی یار تاپیک بدون مشکل رو تعطیل نمیکنن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه مهمیش برام علتشه بخدا چراهمچین میکنن

عقده عزیزم 

کلا ما ملتی هستیم که چشم دیدن خوشی دیگری رو نداره

شما مادری ذوق داری 

و تماما ذوق و اشتیاق ت قابل درکه

ولی یه سری نمیدونم 🫠 .........

شاید کاربرا باهم دعوا کردن ک باعث ترکیدنش شده @niniyar_3 @niniyar_5 سلام عزیزم لطفا ب سوال استارتر ...

نه بخدا دعوایی نبود اصلا همه چیزاکی بود خداشاهده

فقط برام عجیبه مشکل چیه فرت فرت تعطیل میشد