2777
2789
عنوان

دارم ازدست نی نی یارهامنفجرمیشم ببیاین ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 83 پست
شما که خیلی خانوم محترمی هستین اون تاپیک هم مشکلی نداشت که !چرا گزارش میزنن اخه

دیروز دوسه بارتعطیلش کردن  درخاست دادم اوردنش بعد دوساعت دوباره تعطیل شد خودمم بودم  بودم تو تاپیک نه دعوایی نه چیزی الکی الکی  میترکه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
نی نی یارها رو برام تگ کنید خدا بیامرزه امواتتونو ممنونم

سلام بله

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بله

سلام عزیزم خسته نباشید 

گلم میگم چراتاپیک منو تعطیل میکنید

چه مشکلی هست  نه بی احترامی شده نه بی حرمتی نه توهینی نه  بحثی کلا طبق فوانین سایت 

اما دوبارتعطیل شد  ونی نی یارپنج وازسارابپرس  دوبارتاپیکو برگردونندن اگریک نفرفقط یک نفرگفتن که بنده کوچکترین بی احترامی تو تاپیکم کردم یاکسی کرده کلا تعلیق کنید 

اماخواهرگلم من یه تاپیک زدم بامحتویات خوب به عنوان یک مادر ذوق سفره ارایی دخترمو گذاشتم کلی ذوق کردم  کلیم کاربراذوق کردن باذوق وخوشحالیم خوب چرا دلیلیش چیه باچه چه قانون ومنطقی همش تعطیل میکنید 

ممنون میشم رسیدگی کنید 

سلام بله

ببخشید با این تعطیل کردن تاپیکو خوب شرمنده اینو میگم به شعور ودرک خیلیا برمیخوره  یعنی حق گذاشتن عکس چهارتا وسیله هم نداریم که  سفره یلیدایی واین چیزابوده؟؟؟؟ 

تاپیکم فقط یه ذوق مادرانه بود

حسودن میدونی 

اینجا حسود زیاده بی خاصیت زیاده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
حسودن میدونی اینجا حسود زیاده بی خاصیت زیاده

چوبشو ما میخوریم اونوقت حسود نه ازحسود رد کردن

بخدابیمارن بیمار

به نی نی یار سه بگید پیام گذاشته برام ممنون میشم

اگر جواب ندادن اشکالی نداره شب برات نی نی یار ۲ رو تگ میکنم خیلی زرنگه اون میاد درست میکنه نهایت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
چوبشو ما میخوریم اونوقت حسود نه ازحسود رد کردنبخدابیمارن بیمار

بیشعورن

غصه نخور مادر چشم ندارن ببینن

اگر جواب ندادن اشکالی نداره شب برات نی نی یار ۲ رو تگ میکنم خیلی زرنگه اون میاد درست میکنه نهایت

العان نی نی یارسه یکم بالاتربهم پیادداده بهش بگو 

سلام بله

سلام عزیز قشنگ من روزت بخیر ببخشید ساعت نهاره و هنوز تو سایتین 

چرا تاپیک این بنده خدا تعطیل شد؟ منم تو تاپیک بودم چیزی نبود که ، گزارش زیاد زدن؟؟ آخه نه فحش بود نه توهین بود نه چیزی من در جریانم استارتر دوست داشت که یادگاری باشه براش:)

اگر زحمتی نیست لطف کنین که برگردونید

بببینننن اگر برگردونی ی پلو کباب پیشم دارییی😂😂💃

سلام عزیزم خسته نباشید گلم میگم چراتاپیک منو تعطیل میکنیدچه مشکلی هست نه بی احترامی شده نه بی حرمتی ...

من بررسی می کنم

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید