2777
2789
عنوان

دمتون گرم اصلا خیلی خوبید

203 بازدید | 44 پست

یکی یه تاپیک زده سرش درد میکنه رفتید هزارتا کمک کردید من گفتم حالت تهوع دارم اشتها ندارم چیکار کنم یچی بخورم حالم بد نشه ماشالا شما هم خوب کمک کردید فقط دنبال یه حرف بودم اما انگار تو این سایت هم بدبختم😕☹️💔

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فداتشم شاید نمیدونیم خببیایم راهکار الکی بدیم؟

خدا نکنه

خب خیلیا مامان هستن حداقل یبار بچشون حالشون بد شده که خوبش کنن با خوراکی غذا هرچی مامانا چرا راهکار ندادن☹️❤️‍🩹

خدا نکنهخب خیلیا مامان هستن حداقل یبار بچشون حالشون بد شده که خوبش کنن با خوراکی غذا هرچی مامانا چرا ...

من که هیچی نمیدونم

دو تا بچه هم دارم.

ایشالا زودتر خوب بشی عزیزم⚘️

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
گله کردن خیلی رفتار دافعه داری هست اینجا مجازیه ولی اگه حضوری هم این کار رو میکنین اصلاحش کنین به نظ ...

گله نیست کمک خواستم همیشه اینجوریه بعضیا جواب میدن که دمشون گرم اما تاپیک خیانت پر بازدید میشه منی که اینجا حالم بده کسی یه کمکی نمیکنن؟ 

گله نیست کمک خواستم همیشه اینجوریه بعضیا جواب میدن که دمشون گرم اما تاپیک خیانت پر بازدید میشه منی ک ...

از محبت دوستانه که کمک میکنن ولی طلب که ندارین

برین پزشک ویزیت بدین کمک تون میکنه قطعا❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿