2777
2789
عنوان

عروس خوبی نباشین

594 بازدید | 49 پست

مثل من نباشین

در مقابل زرنگ بازی‌ها سکوت نکنید و نگید ولشون کن بذار فکر کنن زرنگن

در مقابل رفتارهای عجیبشون نگید ولشون کن من زندگی خودمو دارم

در مقابل بی احترامی ها نگید اشکال نداره پدر و مادرن. مهم همسرمه که پشت منه.

وگرنه یه روز... حتی مثل من بعد از ۱۴ سال... پشیمون میشین و با قلب شکسته تصمیم میگیرین دست از عروس خوب بودن بردارین

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا لزومی نداره عروس خوبی باشین

به جهنم که میخواد خوششون نیاد

باید بفهمن یکی از مسئولیت‌های فرزندآوریشون، عروس داشتن و احترام به دختر مردمه

نمیدونم جه سخصی برای اولین بار گفت مه بی سرو زبون بودن از خق خود دفاع نمردن دارای جهارچوپ نبودن تو س ...

پدر و مادرهای خوبمون!! اونا ما رو با کلماتی مثل شان خانواده ما، گناه داشتن پدر و مادر، اصالت ما و... بیچاره کردن! 

اصلا لزومی نداره عروس خوبی باشینبه جهنم که میخواد خوششون نیادباید بفهمن یکی از مسئولیت‌های فرزندآوری ...

حق گفتی تاپیک اخرمو لطفا گزارش بزن ؟منم راجب خانواده شوهرم نوشتم ببینن میفهمن منم

چون مامانای ماهم چندسال پیش این کار رو کردن والان پشیمونن

ببین من ۱۴ سال عروس خوبی بودم. خودمم خیلی وقتا فکر میکردم کارم درسته و زندگی ارزش درگیر شدن نداره

ولی الان عمیقا پشیمونم. من باید همون سال اول همه‌شونو مینشوندم سرجاشون

به خودتون ارزش بدین خودتونو دوس داشته باشین اگه کسی بی احترامی کرد در حد خودش جوابشونو بدین نذارید کسی فکر کنه میتونه دلتون بشکنه رفتید خونه ی مادر شوهر مثل مهمون رفتار کنید تو هر کاری دخالت نکنید کاسه ی داغتر از آش نشید پیش شوهرتون از مادرش بد نگین حتی شده الکی طرفشو بگیرید. زن داداش هام اینطوری رفتار میکنن و خیلی احترام دارن خودم مجردم 

پدر و مادرهای خوبمون!! اونا ما رو با کلماتی مثل شان خانواده ما، گناه داشتن پدر و مادر، اصالت ما و... ...

بله عزیزم تلخه من جای خواهرت بدون ما خوب نیستیم بی عرضه هستیم 

فکر نکن خوبی کردی خوبی پاداش داره این رفتارها نشئت گرفته از بی عرضگی هست

فقط لطف خدا
ببین من ۱۴ سال عروس خوبی بودم. خودمم خیلی وقتا فکر میکردم کارم درسته و زندگی ارزش درگیر شدن ندارهولی ...

به قول معروف باید سلیطه بود

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

اصلا لزومی نداره عروس خوبی باشینبه جهنم که میخواد خوششون نیادباید بفهمن یکی از مسئولیت‌های فرزندآوری ...

عروس خوب بودن به این چیزایی که شما نوشتی نیست. کی گفته هر کی هر بلایی سرش بیارن تحمل کنه عروس خوبیه؟