2777
2789
عنوان

دیدین تو بعضی تایپیکا

444 بازدید | 89 پست

مثلا یکی اومده نوشته شوهرتو دوست داری یا نه 

بعد بعضیا میان مینویسن من نه دوسش ندارم ... فلان .. البته اینکه شوهرم ندارم بی تاثیر نیست !!!!!!!

خدا شاهده اگر شمشیر جومونگ رو داشتم میرفتم سراغشون 😂😂

آخه یعنی چی ؟ نه بانمکه نه مسخره س نه هیچچچچی 

مرسی اه 😂

بیشتر از جومونگ سازنده ی شمشیر خوشحال میشد از این حرکتت😂

چه باحال میخندید میگفت سرورم با اون چشاش😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخان بخندونن همین

اکثر تاپیک ها همینه دو نفر جواب میدن معمولا چند نفر دارن در مورد به موضوع دیگه چت میکنن ،دو نفر سر یه مسئلع پیش پا افتاده ب جون هم افتادن ،یه نفر هم مزه میپرونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خانم ها کااربر فزوعی خوقاق چی شد اخرش ؟

چند وقته بعد اون قضیه تو سایت ندیدمش نه اون نه آلبالو ک میگن هر دو یک نفرن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من نه دوس ندارم کسیو با شمشیر بزنم البته این که شمشیرم ندارم بی تاثیر نیس😒

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

تازه کاربری سومشم راز مامانی بود انگار

اره اینم شنیدم

این دوتا رو دیده بودم مدل همن