2777
2789
عنوان

دمتون گرم اصلا خیلی خوبید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 44 پست
از محبت دوستانه که کمک میکنن ولی طلب که ندارینبرین پزشک ویزیت بدین کمک تون میکنه قطعا❤️

رفتم پزشک باور کن من به حرف نی نی سایتی ها گوش می‌کنم خوب میشم رفتم دکتر دستمو سوراخ سوراخ کرده هیچی به هیچی

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم مامانم شب درست کنه الان مرغ تو جا یخیه آب نمیشه به این زودی😅

چرااا میشه تنبل نباااش دختررر همین الان میری کتری رو روشن میکنی میزاری ابش جوش بیاد بعد گوشتو میزاری داخل یه قابلمه‌ کوچیک اب جوش میریزی روش ۵ دقیقه بمونه کامل یخش وا میشه بعد ریزش میکنی خوووب نمکش میزنی دیگه هیچی نمیزنی بعد میزنی به سیخو کباب میکنی میخوری تامام

وایی چرا بهم دارو ندادن من میگم شاید دکتره این دارو هارو برای همون داد چون میگن آنتی بیوتیک برای عفو ...

انتی بیوتیک برای عفونت معده هست. باید لانزو و ضدتهوع هم بهت میداد.‌لانزو قبل از،صبحانه و شام. ضد تهوع هم صبح ها.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چرااا میشه تنبل نباااش دختررر همین الان میری کتری رو روشن میکنی میزاری ابش جوش بیاد بعد گوشتو میزاری ...

عه جدییی باشه کتری روشنه هنوز جوش نیومده یه چند دقیقه دیگه اوکی میشه

آره خب واسه منم پیش اومده بارها عزیزم تاپیکام کسی نیاد طبیعیه

کلا هرتایپیک زدم زیادکسی نیومد.....راستی امضات خیلی قشنگه کاش میشدباورش کنم💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

انتی بیوتیک برای عفونت معده هست. باید لانزو و ضدتهوع هم بهت میداد.‌لانزو قبل از،صبحانه و شام. ضد تهو ...

میرم داروخونه میخرم چون واقعا آنتی بیوتیک کمک خواستی برای حالت تهوع ام نداره

میرم داروخونه میخرم چون واقعا آنتی بیوتیک کمک خواستی برای حالت تهوع ام نداره

انشاا...بزودی خوب میشی🙏🙏 بچه ی منم مشکل شمارو داره درکت میکنم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کلا هرتایپیک زدم زیادکسی نیومد.....راستی امضات خیلی قشنگه کاش میشدباورش کنم💔

عزیزم🥲❤️

ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب معمولا بازدیدا زیاده بر اساس تجربم اون موقع تاپیک بزنین مثلا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عه جدییی باشه کتری روشنه هنوز جوش نیومده یه چند دقیقه دیگه اوکی میشه

امیدوارم ب مسخره نگرفته باشی ولی اگه انجام میدی ایول بهت😂😂حداقل امیدوار شدم به خودم که حرفام تاثیر گذار بود😂😂