میگم باشه.چقدر می خوابد برید پس؟هفته ای دوساعت خونه پدر شما هفته ای دو ساعت خونه پدرشوهرت خوبه دیگه .مگه چقدر وقت دارید؟مردها که همش سر کارن آخر هفته رو دوست دارن یا استراحت کنن یا برای زن و بچه اشون وقت بزارن به نظر من این وقت گذاشتن برای خانواده کافیه در هفته
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یعنی یه زن متاهل نمیتونه هروقت دلش خواست یه نصفه روز بره خونه پدرش؟یعنی شوهره باید هفته ای دوساعت مث ...
چرا.حق داره.بعضی مردها فهمیده ان گیر نمیدن زنه هم رفت و آمد خودش و داره ولی قانون میگه بی اجازه ی مرد حق نداری بری.بعد آدمی که مستقل شده باید یاد بگیره وقتش و بیشتر برای خانواده ی جدیدش بذاره و از وابستگیش کم کنه.اگه همش خونه ب پدر و مادرش باشه حتما مشکلاتی توی زندگی خودش پیش میاد.این نظر منه نظر بقیه هم محترمه.من خودم استقلال وخیلی دوست دارم.
بعضی خانواده ها کلا بی مهرن نسبت ب هم.ادم تعجب میکنه
ادم ازدواج میکنع باید یاد بگیره از وابستگیش به خانواده اش کم کنه و وقت و انرژیش و برای خانواده ی جدیدش بزاره.مستقل شده دیگه.اگه برعکسش شوهر همش خونه ی پدر مادرش باشه ووقتش و برای پدر و مادرش بزاره نمیگن با محبته کلی دعوا و مشکل پیش میاد.در مقابل هم باید همین طور باشه.اولویت بایذ خانواده جدید باشه
ادم ازدواج میکنع باید یاد بگیره از وابستگیش به خانواده اش کم کنه و وقت و انرژیش و برای خانواده ی جدی ...
اصلا اولویت معنی نداره..ادم باید برنامه ریزی داشته باشه هم ب همسروفرزندانش و زندگیش برسه و هم به پدرومادرش سر بزنه...نباید یکی فدای اون یکی بشه..قرارنیست با ازدواج از خونه پدری یادمون بره ب بهانه ی استقلال