2777
2789
عنوان

بیاید قد و وزن نوزاد هشت ماهه

99 بازدید | 21 پست

پسرم امروز ۸ ماهه شد بردمش بهداشت 

وزنش ۱۱/۲۰۰ بود قدش ۷۳ 

قدش کمه 

قد خودمم ۱۵۵ قد شوهرم ۱۷۶

چکار کنم قدش کوتاه نباشه

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدش که خوبه رو نمودارنیست؟

هست اخه خودمون قدمون کوتاه میخوام ببینم چی مؤثره برا پسرم

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
وزنش زیاده ولی قدشم خوبه. قد متوسطشون ۷۰.۶ باید باشه پسر شما که خوبه دیگه

آخه قد خودمو شوهرم کوتاه واسه اون نگرانم 

وگرنه خانواده ها همه قد بلند

یعنی هفت ماهش تمام شد رفت تو هشت ماه؟مثلا هفت ماه و دوروز؟متولد چه ماهه؟

نه ۸ تمام ۲۸ فروردین 

از پیج حکیم بانو سویق سنجد براش سفارش بده عالیه برا قد بالای یکسالشم شد شربت کیدی کر بده بهش

تاثیر داره یعنی ؟ 

ممنون

تنها کاری که میکنی اینه که از بزرگ شدن بچت و مادری کردن لذت ببر،ازش عکسایه زیادی بگیر که وقتی بزرگتر شد نگاشون کنی و قند تو دلت آب بشه،،

بخدا من خودمو باقد و وزن و کم اشتهایی و رشد نکردن موهای بچم دیوونه کرده بودم خودمو، بعد الان که عکساشو نگاه میکنم میبینم خیلیم تپل و ناز بوده فقط من حساس بودم،الان شش ساله و عمر خیییلی زود میگذره انگار همین دیروز بود واکسن ۴ماهگیشو زدم.

توهم کاری به قد بچت نداشته باش،قدش یه چیزی بین پدر و مادرش میشه،به خورد و خوراکش برس بقیش دست خداست😍خدا نگهش داره واست