2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم عمل کرده نزاشت برم بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید میرفتی بیمارستان یک چی میشد دیگه ! حداقل دیدنش بود دیگه دست پر هم میرفتی که چشمشو میگرفت

عزیزم من دیروز گفتم میام پیشب وایمیستم اونم گفت باشه منم به خیال اینک امشب میرم پیشش ملاقات نرفتم ولی بعداز ظهر ک زنگ زدم گفت نمیخاد و اینا

عزیزم

خواهرشوهرت صدا زده داداششو بیا خداحافظی عمل دارم‌

یعنی باید تک تک صدا بزنه !!!!!

خوب شمام شنیدی تازه بهش مدیونم بودی بابت بیمارستان و ...بهتر بود میرفتی برا خداحافظی 

همه رو با یه چوب نزنید

حالا مادره به کنار 

ولی همیشه با دشمن جوری رفتار کن که دوستت شد بتونی نگاه توی چشمش کنی 

اون مادر هم دیر یا زود باز،هم با شما با هم رفت و امد میکنید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
برا همین مواقع هس تحت هیچ شرایطی اصلا دوس ندارم با کسی قهر کنم، والا نمدونم چی بگم، باز خودت ببین چی ...

اخه قهر تقصیر من نبود دوبار هم رفتم با مادرشوهرم حرف بزنم محلم نداد

اره واسع همین گفتم نظر بپرسم

حالا اگه رفت خونه خودشون یا خونه مادرش فرقی نداره هرکدوم دست پر برو دیدنش جوری که دهنشون بسته بشه و محل کسی نده هرکی هرچی گفت برو انداره دیدنی و عیادت و برگرد 

عزیزمخواهرشوهرت صدا زده داداششو بیا خداحافظی عمل دارم‌یعنی باید تک تک صدا بزنه !!!!!خوب شمام شنیدی ت ...

نه اخه ظهرش یه چرت و پرتی راجب من گفته بود شوهرم اومد بهم گفت من عصبی شدم اون لحظه ولی خب بعدش پشیمون شدم میخاستم جبران کنم ک نزاشتن🤦🏻‍♀️

حالا اگه رفت خونه خودشون یا خونه مادرش فرقی نداره هرکدوم دست پر برو دیدنش جوری که دهنشون بسته بشه و ...

مادرشوهرم ک کلا با من بد افتاده رو دنده لج نمیخاد اصلا منو ببینه برا همین اگ اومد خونش نمیرم ولی اگ رفت خونه خودش وقتایی ک مادرشوهرم میاد خونش برم دیدنش