2777
2789
قبول نمیکنم میگم من از صبح میرم تو اون دو ساعت رو خودت بیا تا بعد با هم بریم خونه والا بعضی پسرا فک ...

خب همین منو اذیت میکنه میگه ب حرفم گوش کن اذیت نکنم آدم کینه ای هستش میگه فقط باهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا..ی چیزایی رو میگن ادم شاخاش در میاد..چرا مرد باید منو از دیدار پدرومادر محروم کنه؟

خب چون میدونن زن ایرانی مجبوره تحمل کنه به خاطر خیلی چیزا

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
چرا اینو میگه؟ مهمه مثلا ما الان هیچ مشکلی نداریم روابطم خوبه خیلی وقتا شاید اون ماهی 1 بارم نرسه بی ...

خب منم همین میگم میگن هرجا میریم باهم 

البته خودش تنهایی های خودش داره ب من میرسه میگه باهم

خب همین منو اذیت میکنه میگه ب حرفم گوش کن اذیت نکنم آدم کینه ای هستش میگه فقط باهم

خب نزار از همین الان اینجوری کنه تو هم بگو ب شرطی قبول میکنم ک خونه مادرت اینا هم فقط با من بری و فقط دوساعت 

باهاش مثل خودش رفتار کن اونوقت زبونش رو میکنه تو دهنش

خب چون میدونن زن ایرانی مجبوره تحمل کنه به خاطر خیلی چیزا

من تمام سالهایی ک پدرم روند پیریشون شروع شد هرروز کنارشون بودم.تمام مسافرتارو باهاشون رفتیم.شوهرمم مدام میگفت قدر این روزارو بدون و کنارشون باش..همیشه مدیون این رفتارشم..وقتی پدرم رفت خیلی غصه خوردم..ولی با خودم میگفتم خدایا شکرت..هرروز بغلش کردم بوسیدمش بوش کردم.عقده ای توی دلم نموند

میگم باشه.چقدر می خوابد برید پس؟هفته ای دو‌ساعت خونه پدر شما هفته ای دو ساعت خونه پدرشوهرت خوبه دیگه ...

مشکل همینه ایشون این رفتار فقط از سمت من میخاد وگرنه سمت خودش هروقت نیاز داشتن هستش برادرهاش کاری بخوان بکنن پدر نمیره ایشون میره 

من میگم به روزی مادرم مهمونی داشت کمک خاست برم میگن نه  بنظرتون حقه؟

من تمام سالهایی ک پدرم روند پیریشون شروع شد هرروز کنارشون بودم.تمام مسافرتارو باهاشون رفتیم.شوهرمم م ...

خدابیامرزه پدرتو و عمر باعزت به شوهرت بده عزیزم

یعنی یه زن متاهل نمیتونه هروقت دلش خواست یه نصفه روز بره خونه پدرش؟یعنی شوهره باید هفته ای دوساعت مث ...

دقیقا همین شده من ۱۱ روز خونه پدر نرفتم شده هفته ای سه بار دلم خواسته برم اما این آقا زورش میاد 

دقیقا همین شده من ۱۱ روز خونه پدر نرفتم شده هفته ای سه بار دلم خواسته برم اما این آقا زورش میاد

خب از اول جلوی رفتاراش وایسادی؟

یا اینکه سکوت میکردی؟

خب از اول جلوی رفتاراش وایسادی؟یا اینکه سکوت میکردی؟

از اول زندگی مشکل بوده و درست نشده 

اومد گفت دیگه ب من مربوط نیست اما جور دیگه اذیت هاش شروع کرد 

مثلا خرید داشتم گفتم میبری گفتن مگه من حمالتم با خانوادت برو مریض شدم رفتم عمل هزینه اش نداد پدرم داد حتی یکبار تماس نگرفت بگه چطوری