2777
2789
عنوان

من ازدواج مجدد کردم با اقایی که ی بچه داره مثل خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 22 پست

همه چیز مادیات نیست خصوصا برای بچه ها امنیت روانی خیلی مهم تره، پدر ‌مادر هر کاری برای بچه کنن وظیفه شونه خواهشا این حرفارو به خودش نزن که فکر کنه منت داری میذاری سرش، دختر ۱۳ ساله تو سن بسیار حساسیه بهتره از روانشناس کمک بگیری شاید اصلا بهتر باشه پیش شما نیاد 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر اشتباه منو نکن شما 

این وسط شما تنها نیستی نیمی از زندگیتون هم بچتون هست 

باید اونم در انتخاب سهیم بدونی 

با صحبت با مشاوره با هر ترفندی 

دوست من هم در شرایط من بود اما اون عاقلانه اول خودش صحبت کرد با بچه نظرش پرسید چرای موافقت و مخالفتش پرسید حق یک مادر در زندگی چی هست را پرسید بچه که کمی آروم شد با همسر فعلیش آشنا کرد رفت و آمد کردند 

اون آقا خیلی تلاش کرد دل این بچه بدست آورد 

الان یجوری عاشق اون آقا هست که بابا صداش میزنه 

اما بچه من هنوز با همسرم راحت نیست 

هم شما حق ازدواج مجدد دارین هم دخترتون حق انتخاب،

یه مدت زمان بده تا با این قضیه کنار بیاد و اصلا مقایسه‌اش نکنید دوتا خواهر با هم متفاوتند چه برسه به اینجا 

چون پدر دختر خانم از قبل این پیش زمینه رو داشته و از قبل روش کار شده و به مرور کنار اومده، پس شمام به دخترت فرصت بده و در مورد این مسئله دیگه باهاش صحبت نکن و تمام توجه و محبت‌ات بهش باشه تا احساس امنیت کنه که مامانش از دست نداده

بعد هم اگر مادرتون شرایطش داره، دخترتون می‌تونه اصلا با شما نیاد و پیش پدر مادرتون بمونه و گاهی بیاد شمارو ببینه، در نهایت تصمیم گیری با دخترتونه و بهش اجبار نکنید که جواب عکس میده

پدرش 14 سال قبل ازدواج کرده متب بچمو می بینه بدون یک ریا ل پول یا نفقه بده

حالا که اینا رو گفتید

دختر شما یه کم خود خواهانه رفتار می‌کنه 

به قول دوستان با مشاور صحبت کنید

ان شاالله مشکلتون حل بشه

بهشم نگید فلانی پذیرفته شما نه

بیشتر زده میشه

بخصوص که بعداً باهم هم خونه میشن 

من هیچ تجربه و علمی ندارم در این مورد 

ولی به نظرم اصلا اجبارش نکنید که حتما بیاد اونجا زندگی ‌کنه 

از مشاور کمک بگیر

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بنظر من هم دختر اسی نرماله و از دختر آقاهه باید ترسید😄

والا😂من به دوستمم اتفاقا گفتم.گفتم این بچه نرمال نیس حواست باشه بش.به خصوص که میگفت گفته زودتر عروسی کن بیارش روز به روز همه چی داره گرونتر میشه،خرید عروسیش زیاد گرون در نیاد.گفتم بچه ۱۳ ساله اصلا برا چی باید تو خط همچین چیزایی باشه.قراره پدرتو دراره😅