دختر آقا خیلی خوب هستند عین ی خانم بالغ رفتار می کنند مرتب به من میگه چرا نمیای و ... اما دختر من از ازدواجم ناراحته میگه من باهات نمیام انجا خونه مامانجون یعنی مادر من می مونه من ناراحتم از این موضوع هر دو دختر هم سن هستند نمی دون چیکار کنم دختر من از آقا و دخترش بدش میاد انگار برعکس دختر اون آقا به نظرتون میشه دخترم بیاد با خودمون زندگی نه خیلی ناراحتم هر دو دختر هم سن هستند با این همه تفاوت آخه چرا ؟؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دوست منم در شرف ازدواجه.دختر اقا مشتاقن ولی دختر دوستم به شدت مخالف جوری که هنوز حتی جرات نکرده بش بگه.بچه ها متفاوتن.اتفاقا اینا که مخالفن به نظر من نرمال ترن.کی دوست داره کس دیگه رو تو جایگاه پدر مادرش ببینه؟
حتمن با آرامش باهاش صحبت کنین و تصمیم رو به عهده خودش بذارین حس میکنم ممکنه فکر کنه تو اون خونه محدود میشه و یکی که غریبس ممکنه امر و نهیش کنن و خونه مادرتون مستقل تره بخاطر همین دوری میکنه