2777
2789
عنوان

شوهرم صب این پیامارو داد میشه بیاید کمکم ب نظرتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 31 پست
خوب من بدم میاد مذهبی نیستم اما این فیلما چ آموزش مثبتی داره جز اینکه ب بدن لخت زنای هرزه نگاه کنی و ...

شرایط رابطتت رو تنوع بده،لباس خواب های قرمز و متنوع 

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
تورخدا اینقد گیر نده بهش همه مردا سرچ میکنن و میبنن هی زندگیتو تلخ نکن رفیق شوهرت باش

والا بخدا مشکلی نداریم با هم منو غرق محبت می‌کنه اولین شب تنها بودن فیلم دیده میگه ندیدم توروخدا ببین چقدر چزتو پرت پیام داده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط رابطتت رو تنوع بده،لباس خواب های قرمز و متنوع

هیچ حسی بهش نخواهم داشت دیگه می‌ره فیلم میبینهچون حتما انتظارش از من رفته بالا لاید..منم برم همه کاری کنم چون واقعا ازش راضی نیستم

اره میبینه مرد باشه بگه تو کف بودم دیدم

من تاپیک قبلتم خوندم‌ولی متاسفانه شما درکی ندارید

واقعا گیر الکی بهش دادید خیلی حق داره واقعا

من اهل قضاوت نیستم ولی باتوجه به تاپیک هاتون متوجه شدم شما خیلی الکی بهش گیر میدید و راحت بهش بی احترامی میکنی

متاهل🩷🍃
زندگی رو به کام خودت و شوهرت تلخ نکناکثر مردا فیلم پور.ن میبینن... منم طول کشید کنار بیام

ببین دروغشو میگه ندیدم ..سرچی هم ک تو‌ بارداریم کرده بود قسم میخورد نکرده دید اصرار دارم ب طلاق گفت سرچ کردم و راستشو توضیح داد

من تاپیک قبلتم خوندم‌ولی متاسفانه شما درکی نداریدواقعا گیر الکی بهش دادید خیلی حق داره واقعامن اهل ق ...

منو فقط نبین بقران خون ب دلم کرده پس منم حق دارم خیلی کارا یواشکی کنم

منو فقط نبین بقران خون ب دلم کرده پس منم حق دارم خیلی کارا یواشکی کنم

خب گلم همه مردا فیلم میبینن

من تاحالا از شوهرم چیزی ندیدم 

ولی خب مرد هستن 

میرن نگاه میکنن طبیعتشون اینجوریه حالا صرفا نباید بخاطر اینکه هوس باز و هوله باشه

شاید نگاه میکنه که یسری چیزای جدید یاد بگیره🤣🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
عیب نداره شوهر منم امروز میرفت باربری فرداش میومد می‌دیدم کلی فیلم سرچ کردهخودتو اذیت نکنیسریا عادت ...

خاک بر سرش مگه چقدر اهمیت داره ک هیچ کاری ت تنها شدن ندارن جز فیلم دیدن ..ب من میگه دلم تنگ شده آخر هفته بیا چ قشنگ من خرم واقعا ک گول میخورم

خب گلم همه مردا فیلم میبیننمن تاحالا از شوهرم چیزی ندیدم ولی خب مرد هستن میرن نگاه میکنن طبیعتشون ای ...

همه مردا همه چی بلدن این تو کف بوده تنها بوده عین عقده ایا رفته دیده بعد میگه ندیدم چقد فک کرده همچین حرفایی فرستاده

خاک بر سرش مگه چقدر اهمیت داره ک هیچ کاری ت تنها شدن ندارن جز فیلم دیدن ..ب من میگه دلم تنگ شده آخر ...

عیب ندارع بعدا کنار میای 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

ببین دروغشو میگه ندیدم ..سرچی هم ک تو‌ بارداریم کرده بود قسم میخورد نکرده دید اصرار دارم ب طلاق گفت ...

شوهر منم دروغ زیاد می‌گفت

می‌گفت دوستم بوده ، گوشی دست بچه ها بوده فلان بوده

اهمیت نده بابا 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چقد لجم میاد لابد خودشون خرن ک مارو پور از جون خر فرض میکنن

چندوقتع زایمان کردی؟ اینو بگو