2777
2789

دیشب تاپیک زدم گفتم داستان چیه حالا اینارو صب برام فرستاده من هیچی ج ندادم می روز برام روشنه عین سگ ترسیده طبق معمول داره دروغ میگه

متاسفم برات با طرز فکرت ،هر سری تو یه داستان داری یا میگی اینستگرام داری یا میگی سوپر میبینی، به ولا میدونستم میری داستان درست میکنی  از حرفات معلوم بود ،من نمی‌دونم دنبال چی می‌گردی اگر نمیبردمت خونه بابات تا آخر عمر میگفتی نبردیم حالا هم ک بردمت برا خودم داستان داری

هم  ایمیلم هم حساب گوگلم می‌دونم تو گوشیته چرا باید چیزی بزنم که ببینی ، اگر دنبال این چیزا بودم که یه حساب دیگه میگفتم تو بزنی یا خودم میزدم

آدم هر چی همه چیزو بزاره دم دست و اینقدر رو راست باشه مثل اینکه بیشتر مشکل داره

من دیشب رفتم فیلم رو تو تلگرام ببینم کهگفت باید عضو کانال بشی زدم ولی عضو نشد بعدش هم خوابیدم

که مدتیه وقتی فیل تر شکنم رو وصل میکنم و وصل میشه تبلیغ شبکه های س ک س میاد روش ، یه بار تو گوشی خودت هم بود

دیگه این کس شعرایی ک تو واتساپ میگی از شل مغزیته ، تو خودت دنبال داستان میگردی

هزاران با بهت گفتم اگر خیلی مشتاق به دیدن این چیزا باشم ترسی ندارم ازت ک بخوام قایمکی ببینم و بهت میگم بارها و بارها هم بهت گفتم اینو ، همانطور که خودت می‌شینی فیلم های صحنه دار میبینی ،یه مدت اوایل که فیلم گیف آف اومد گفتم پیش دوستام بیارم گفتی نه بدم میاد ولی بعد که خودت دیدیش دیگه اشکالی نداشت برات ،

الآنم سر کار کلی کار دارم اصلا حوصله چرتو پرت ندارم ، به ولا صبح بیدار شدم گفتم لابد شبخیر یا صبخیر داده

دیشب نزدیک بیست سی تا سرچ فیلم سو پر بود چطور ممکنه تبلیغ باشه تبلیغ یکی دو تا ن اینهمه خر فقط خودشه مرد نیست اصلا راست بگه حوصله نداشتم ج بدم وگرنه خیلی چیزا داشتم جواب بدم ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجع ب فیلم پور.نه؟

منم این مشکل و با شوهرم داشتم

خیلی دعوا کردم و گیر دادم 

دیگه دیدم درست نمیشه بیخیالش شدم

ولی ی عادتمو ترک دادم بخاطر اعصاب و آرامش خودم ، دیگه گوشیشو چک نکردم 

یبار کنجکاو شدم بعد چندماه اینستاشو چک کردم دیدم بازم میبینه ، اینبار بدم نیومد خودمو زدم به بی‌خیالی 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

ببینه چه اشکالی داره،چرا اینقدر گیر میدی؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

زندگی رو به کام خودت و شوهرت تلخ نکن

اکثر مردا فیلم پور.ن میبینن... منم طول کشید کنار بیام

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

راجع ب فیلم پور.نه؟منم این مشکل و با شوهرم داشتمخیلی دعوا کردم و گیر دادم دیگه دیدم درست نمیشه بیخیا ...

ن فقط فیلم ..دیشب اولین شب بود تنها بود اون همه سرچ دیدم ..میزنه زیرش ..مرد نیست اصلا ..از دروغ بدم میاد داره دروغ میگه عین سگ ..منم دیشب بای بار اول ن گریه کردم ن حسی داشتم انگار ازش ناامید شدم حتی گفتم دیگه سابقه گوگل رو نمی‌بینم تا میتونی سرچ کن همه چی تا خالی بشی

برو تاپیک قبلی رو بخون .تجربه هامو باهاش بخون ببین حق دارم

چی بگم من نمیتونم قضاوت کنم واقعا

ولی دراین حد چک کردنم کار اشتباهیه خودت بیشتر آسیب میبینی حالا فیلمو همه مردا مطمئن باش میبینن نباید به روش بیاری که روش تو روت باز بشه

متاهل🩷🍃
برو تاپیک قبلی رو بخون .تجربه هامو باهاش بخون ببین حق دارم

تحربیاتت عین مال منه ی ذره متفاوت تر

شل کن

سعی کن چک نکنی ، بخاطر آرامش خودت

ببینه چه اشکالی داره،چرا اینقدر گیر میدی؟

خوب من بدم میاد مذهبی نیستم اما این فیلما چ آموزش مثبتی داره جز اینکه ب بدن لخت زنای هرزه نگاه کنی و حتی ممکنه مقایسه کنی با زن خودت و انتظارت بره بالا

ن فقط فیلم ..دیشب اولین شب بود تنها بود اون همه سرچ دیدم ..میزنه زیرش ..مرد نیست اصلا ..از دروغ بدم ...

عیب نداره شوهر منم امروز میرفت باربری فرداش میومد می‌دیدم کلی فیلم سرچ کرده

خودتو اذیت نکن

یسریا عادت کردن به دیدن اینچیزا 

سعی کن گوشیشو چک نکنی اینجوری زندگی قشنگتر و بهتر میچرخه