دیشب تاپیک زدم گفتم داستان چیه حالا اینارو صب برام فرستاده من هیچی ج ندادم می روز برام روشنه عین سگ ترسیده طبق معمول داره دروغ میگه
متاسفم برات با طرز فکرت ،هر سری تو یه داستان داری یا میگی اینستگرام داری یا میگی سوپر میبینی، به ولا میدونستم میری داستان درست میکنی از حرفات معلوم بود ،من نمیدونم دنبال چی میگردی اگر نمیبردمت خونه بابات تا آخر عمر میگفتی نبردیم حالا هم ک بردمت برا خودم داستان داری
هم ایمیلم هم حساب گوگلم میدونم تو گوشیته چرا باید چیزی بزنم که ببینی ، اگر دنبال این چیزا بودم که یه حساب دیگه میگفتم تو بزنی یا خودم میزدم
آدم هر چی همه چیزو بزاره دم دست و اینقدر رو راست باشه مثل اینکه بیشتر مشکل داره
من دیشب رفتم فیلم رو تو تلگرام ببینم کهگفت باید عضو کانال بشی زدم ولی عضو نشد بعدش هم خوابیدم
که مدتیه وقتی فیل تر شکنم رو وصل میکنم و وصل میشه تبلیغ شبکه های س ک س میاد روش ، یه بار تو گوشی خودت هم بود
دیگه این کس شعرایی ک تو واتساپ میگی از شل مغزیته ، تو خودت دنبال داستان میگردی
هزاران با بهت گفتم اگر خیلی مشتاق به دیدن این چیزا باشم ترسی ندارم ازت ک بخوام قایمکی ببینم و بهت میگم بارها و بارها هم بهت گفتم اینو ، همانطور که خودت میشینی فیلم های صحنه دار میبینی ،یه مدت اوایل که فیلم گیف آف اومد گفتم پیش دوستام بیارم گفتی نه بدم میاد ولی بعد که خودت دیدیش دیگه اشکالی نداشت برات ،
الآنم سر کار کلی کار دارم اصلا حوصله چرتو پرت ندارم ، به ولا صبح بیدار شدم گفتم لابد شبخیر یا صبخیر داده