2777
2789

سوال خودم نیست قضاوت نکنید ❌

مثلا پشت سر یه دختری حسودا تو دانشگاه حرف در بیارن که آمارش بالاست یا کسی دیگه رو میخواد یا با کسیه ولی اصلا اینجوری نباشه پشت سرش الکی حرف بزنند چکار کنه آمارش درست بشه❓

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

هیچی...مثل یه خانم سکوت کنه....خودت داری میگی حسود...

جلوی حسودی بقیه رو نمیشه گرفت....موفقیت و خوشی هاشو هم جار نزنه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز این روانی اومد . باز این مریض اومد . 4 تا تاپیک قبلیتو بخونن میفهمن در مورد خودته

این چه طرز حرف زدنه. طرز پیام دادن آدماست ک شخصیت رو مشخص میکنه. سوال داره میدونی ج بده نمیدونی فضولی نکن ب بقیه چیزا 

این چه طرز حرف زدنه. طرز پیام دادن آدماست ک شخصیت رو مشخص میکنه. سوال داره میدونی ج بده نمیدونی فضول ...

تو برو تاپیک های پر از خیانت این مریضو ببین هر روز 40 تا تاپیک شر و ور میزنه بعد که همه حالشو میگیرن قفل میکنه

هیچی...مثل یه خانم سکوت کنه....خودت داری میگی حسود...جلوی حسودی بقیه رو نمیشه گرفت....موفقیت و خوشی ...

کلا اقدامی نکنه فکر نمیکنند درسته ❓واسه دوستم پیش اومده ناراحته خیلی. 

تو برو تاپیک های پر از خیانت این مریضو ببین هر روز 40 تا تاپیک شر و ور میزنه بعد که همه حالشو میگیرن ...

اینو یاد گرفتم هیچکسو قضاوت نکنم و در آخر واقعا برام مهم نیست زندگی خودشه فقط میتونم راجب سؤالش نظر بدم عزیزم 

کلا اقدامی نکنه فکر نمیکنند درسته ❓واسه دوستم پیش اومده ناراحته خیلی.

نه .....واکنش نشون بده بدتر میکنن....بذار بفهمن مهم نیست براش

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اگه بدون کی گقته باید رو دررو کن اگه نفهمه حرف از کجا دراومده با گذشت زمان شناخته میشه برای همه

میدونم کار کیه ولی واکنش اضافی شاید بدتر کنه 

بعید میدونم الکی پشت سر کسی حرف دربیاد اون تو این جور مسائل

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بعید میدونم الکی پشت سر کسی حرف دربیاد اون تو این جور مسائل

آدم حسود زیاده مثلا دختره از ترم یک میخواست با یکی باشه حالا که بین اون طرفا بهم خورده کات کردن پشت سرشون داره حرف میزنه مریضه