2777
2789

دارم جدامیشم درخاست دادم بنابه دلایلی نشد ادامه بدیم از تایمی ک توفکرم بود جدابشم شوهرم رفت از خونه و خونه باباش رفت منم تنهابودم سه ماه ! اما گاهی میگفتم بیا پیشم ب بهونه غذاوچای و... میگفتم بیا میومد بعد یکم دیرمیرفت خونه باباش

باباش و..زنگ میزدن ک کجایی پاشو بیا من دوس داشتم پیشم بمونه ولی ب حرفشون میکرد ومیرفت منم غرورم نمیذاشت بگم توروخدا بممون توروخدا ب من توجه کن خانوادت اولویت نذار وقتی میدیدم اینجوریه میاد زودم برمیگرده میره عصبی میشدم میگفتم بهم نزدیک نشو! 

الان میگ تو خودت رفتی ! تو خودت نگفتی شبا پیشت باشم 

معلومه همدیگه رو دوست دارین هنوز .منم یه دوره ای تجربه ای شبیه شما داشتم.خیلی شبیه.

همه تلاشمو کردم

تا زندگیم برگرده

از مشاور و گریه و التماس بگیر تااا چیدن برنامه سفر 

کادو تولد . و بالاخره زندگی برگشت.حالا نمیگم شما التماس کن

من اگه التماس کردم

چون مقصر بودم

اونم خیلی زیاااااد.

ولی از مشاوره ، صحبت کردن با همسرت،کادو خریدن و هر کاری که فکر میکنی خوبه

غافل نشو.

خانوادشم طبیعیه وقتی زنگ میزنن میگن بیا خونمون .

اونا الان کلی نگرانن می بیننن زندگی پسرشون به هم ریخته 

خونه نداره زن نداره

اونارو ولش

تمرکز رو خودت و رابطت

اگه هنوز دوست داری زندگیت برگرده

که معلومه دوست داری

اصلا فعلا طلاق نگیر

و خیلی تلاش کن

که با این وضع الانت که اینجوری میگی معلومه اگه الان طلاق بگیری بعد خیلییییی پشیمون میشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.