2777
2789

ا1لا نتونستم بخونم حالم بهم میخوره خوابمم میاد استرس دارم چیکار کنم 

اینم بگم تازه شب فهمیدم امتحانه 

لایک نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میخوای این کارو بکنی نرو بنظرم یا اگه معلمتون اوکیه باهاش حرف بزن

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
برنامه امتحانی را از ده روز پیش دادن ،چطور نمی‌دونستی ؟

معلما گفتن هرجور شده تا 8 دی باید بیاین سر کلاس منم یادم رفته بود دیگه رفتم نگاه کردم دیدم امروز امتحان دارم 

لایک نکن 

معلما گفتن هرجور شده تا 8 دی باید بیاین سر کلاس منم یادم رفته بود دیگه رفتم نگاه کردم دیدم امروز امت ...

همه جا همینجوریه هفته اول و آخر دی ،امتحان ها با برگزاری کلاس هاست 

دو هفته وسط دی کلاس ها تعطیل هستند و فقط میآید برای امتحان

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

از بس دیگه درس خوندن بی ارزش شده چون کار نیست

انقدرا اطرافم هستن که لیسانس گرفتن بیکارن یا 

کلن رفتن سراغ شغل دیگه ..بخاطر همین رو درس پسرم سخت گیری نمیکنم ...الانم افضاحه درسش 😑😑...گفتم دیپلم بگیره میخام مغازه بزنم واسش..البته فوتبالش عالیه و ب کار برنامه نویسی و کامپویتر اینچیزا علاقه داره ..حالا میگم رو علاقش کار کنه بهتر ب جایی میرسه