2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا جاریام

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 81 پست
نظر شماس کسی که بهم احترام نذاره غذاشم واسه خودش. کی ازشون غذا خواسته؟ گشنه که نبوده بلا نسبت

اصلا شما مگه تو زندگی اونا هستی که داری جواب منو میدی

من نظرمو به استارتر گفتم

از نظر من خود این خانوم باعث شده که دعوتش نکنن وگرنه چطور ۴ تا جاری دیگه همه دعوت بودن خودشون توی کامنت اول گفتن من زیاد نمیرم و بیام باهاشون اونا هم قطعا فهمیدن اسی خوشش نمیاد ازشون باهاش حس راحتی نمیکردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیبهیعنی شما ارزشی واسه خودت قائل نیستی؟هرجا که بهت احترام نذارن محل نذارن بدو بدو میری پیششون؟

وقتی خودتو تافته جدا بافته بدونی اره 

طبقه بالا بوده  خونش جای دیگه نبوده که منتظر دعوا باشه مگه جاریاشو کارت دعوت فرستادن اونا امدن خونه مادر شوهر مثل خونه مادر ادم هست شب یلدا کوچکتر ها وظیفه دارن بزن دست بوسی بزرگترها 

شما هم نرو بشین هر وقت دعوت شدی برو 

اصلا شما مگه تو زندگی اونا هستی که داری جواب منو میدیمن نظرمو به استارتر گفتماز نظر من خود این خانوم ...

عزمزمه کل متنو خوندی اونا هز اول تو جمعشون به من محل نمیدادن که من وارد جمعشون بشم 

لطف کردن😐

فقط میخواستن بهت بفهمونن ما اینجاییم و داریم خوش میگذرونیم. بی ادبی بود دعوتت نکردن و حق داری ناراحت بشی

اما متاسفانه اینو باید مادر شوهر مدیریت میکرد چون جاریا که تکلیفشون روشنه

تمام تلاششونو میکنن که رفتارشون بی ادبانه بنظر بیاد تا حرص جاری مقابل در بیاد.

سعی کن آروم باشی. چون اگر اعتراض کنی اونا همینو  میخوان که بگن بالاخره موفق شدیم عصبانیش کنیم.

بگو پس دادم چون شام خورده بودیم گفتم شماها زیادین یکوقت کمتون نشه.

بعدشم من مهمانی دعوت نبودم پس راحت باشید تو شب یلدا که تو یک ساختمون دور هم جمع میشید و به من اطلاعی نمیدین این اوج نفرتتون از منه دیگه ( با لبخند و آرامش بگو ) 

پس راحت باشید حالا یک سیخ جوجه هم نمیفرستادین لازم نبود 

اصلا شما مگه تو زندگی اونا هستی که داری جواب منو میدیمن نظرمو به استارتر گفتماز نظر من خود این خانوم ...

اونام یه اسکلین مثل شما دیگه با همچین آدمی حتما قطع ارتباط می کنم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عزمزمه کل متنو خوندی اونا هز اول تو جمعشون به من محل نمیدادن که من وارد جمعشون بشم

عزیزم ما که کلا خودمون زنگ میزنیم به مادر شوهر یا مامانم و میگیم داریم میایم اونجا و منتظر دعوت نیستیم

شاید جاری هاتم این مدلین

تو از کجا میدونی دعوت شدن

شما هم اگه خودتون میرفتید قطعا اونا خوشحال میشدن

اونام یه اسکلین مثل شما دیگه با همچین آدمی حتما قطع ارتباط می کنم

قطعا انتظار نظر درست نمیره از آدمی با سطح سواد و بیان شما، استارتر ببین چجور افرادی دارن حق رو به شما میدن درس بگیر

عزیزم ما که کلا خودمون زنگ میزنیم به مادر شوهر یا مامانم و میگیم داریم میایم اونجا و منتظر دعوت نیست ...

شب یلدا جمعه بود گلم اینا پنجشنبه گرفتن و من بی اطلاع خب دونگ خودشونو میزارن من نخواستم واقعن تو سهم کسی سهیم بشم تعدادشون زیاد حتی برادرشوهرم منو تو پارکینگ دید و نگفت فلانی امشب دور همیم توام بیا 

همسرت باید قبل این مناسبتها زنگ بزنه بپرسه مامان برنامه چیه.

مثل ما که از خواهراش سوال میکنه اونا هم میگن نداریم یا داریم مثلا.

اما اگر همسرت هم پرسید و کلا نگفتن مقصرن.

اما عزیزم تقریبا اینجور مواقع پسرا باید از مادرشون اطلاع بگیرن.

یعنی مادر شوهر شما زنگ زد و چهارتا جاری رو دعوت کرد فقط به شما نگفت؟ یا این برنامه اونا بود و مادر شوهرت بیخبر بود؟

خواهر شوهر نداری؟ اینجور مواقع همسرت به اون زنگ بزنه ببینه خبری هست یا نه

وقتی خودتو تافته جدا بافته بدونی اره طبقه بالا بوده خونش جای دیگه نبوده که منتظر دعوا باشه مگه جاری ...

بی دعوت جایی نمی رم چون ارزش خودمو می دونم.

ضمنا شب یلدا نبوده یه شب زودتر بوده پس با هماهنگی بوده.

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
همسرت باید قبل این مناسبتها زنگ بزنه بپرسه مامان برنامه چیه.مثل ما که از خواهراش سوال میکنه اونا هم ...

همسرم پارسال سر یه مساله ای با مادرش قهره و کلن نمیره و ارتباطی با هیچ کس نداره

اگه تو جمعی بهت زیاد محل ندن میری تو اون جمع ؟

بخاطر شوهرم باشه اره میرم 

بخاطر تداوم زندگیم باشه اره میرم 

اگه بخوام با سیاست رفتار کنم اره میرم 

هر چی دور تر باشی شوهرت هم مجبور میشه دور بشه یا یکی و انتخاب کنه اخرش چون مهمونی میشه نمی دونه تنها به خونه مادرش یا اصلا تره بخاطر همسرش 

شما یه مدت با سیاست رفتار کن نه شاید درست بشه 

اگه یکم صبور باشی و با درایت همه رو میتونی مثل موم تو دست ت بگیری

کتاب بخون اگاهی تو بالا ببر و با پنبه سر ببر یه جوری رفتار کن که وقتی نیستی جای خالیت احساس بشه