2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدم بیاین خواب هاتون تعریف کنید❌اول امضام رو بخون❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 195 پست

برادر من فوت شده برادر مجردم با زنداداشم ازدواج کرده 

خواب دیدم من دارم میرم خونه زنداداشم یهو برادرم که فوت شده رو دیدم سر کوچه وایساده بود یه جوری ناراحت بود زنداداشم تو خواب حامله بود و بچه پسر بود برادرم که فوت شده اینو شنید راشو کشید و رفت یه جوری ناراحت شد تعبیرش چیه گلم خیلی ذهنمو درگیر کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواب دیدم یه سگ هار اون قدر هاری وحشتناکی داشت که سفیدی چشم هاش سیاه بود

از اون طرف سگی که یه بچه داشت وسالم بود بچشو امر کرد که دور بشه وخودش نزدیک سگ رفت تاگازش بگیره واینجوری هاریش منتقل بشه و زنده بمونه تعبیرش چیه؟ 

سلام خواب دیدم رفتم محل کار قدیمم پسری که دوسش داشتم با یه ماشین اومد که چندتا دختر هم بودن اولش بهش محل ندادم رفتم پیشش دیدم داره صورتش و میشوره ‌از بس شراب خورده بود مست بود تو حال خودش نبود وبه رز لب قرمز رو لبش داشت وقتی تو اون حال دیدمش ناراحت شدم ونمیذاشتم بره پیش اون دخترا بعد یکی از اون دخترا اومد بهم گفت این آقا اصلا به مادست هم نزد ‌فقط اسم تورو میاورد بقیه ی خواب و یادم نیست

خیلی دعاتون میکنم عزیزم خدا خیرت بده💙💙💙💙از کجا بفهمم مشکلش چیه😔💔همیشه برام سوال بود چرا حرف نم ...

نذر ۱۲۴ هزار صلوات مرده رو از گرفتاری نجات میده اگر تونستید خانوادگی براش بگیرید طوری که بدونید واقعا به دستش میرسه و همه انجام میدن اینکار و کنید 

مثلا تا دو هفته یا الان که نیمه شعبان ۲۵ بهمن هست تا اونموقع سعی کنید همه ی نذر و ادا کنید 

بستگی به نیت خودتون داره 

ختم قرآن هم همینطور میتونید انجام بدید 

مهمترین چیز این که با خلوص انجام بدید نه سرسری تا به دستش برسه

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
خیلی دعاتون میکنم عزیزم خدا خیرت بده💙💙💙💙از کجا بفهمم مشکلش چیه😔💔همیشه برام سوال بود چرا حرف نم ...

نذر ۱۲۴ هزار صلوات مرده رو از گرفتاری نجات میده اگر تونستید خانوادگی براش بگیرید طوری که بدونید واقعا به دستش میرسه و همه انجام میدن اینکار و کنید 

مثلا تا دو هفته یا الان که نیمه شعبان ۲۵ بهمن هست تا اونموقع سعی کنید همه ی نذر و ادا کنید 

بستگی به نیت خودتون داره 

ختم قرآن هم همینطور میتونید انجام بدید 

مهمترین چیز این که با خلوص انجام بدید نه سرسری تا به دستش برسه

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
طلا حاجتروایی رزق و روزیست

اسی من چند وقت پیش ۳ بار خواب دیدم کلی طلا از زمین پیدا میکنم 

اما جو کلی خوابم خوب نبود و انرژی منفی داشت

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

مامانم خواب دید تو دستم پر النگوخودم خواب دیدم خواهرزادم دوتا انگشتر طلا خریده تو دستش بود نشون ما م ...

طلا خوبه خیلی حاجتروایی رزق و زوزیه

عزیزم لطفا جواب بده 

دایی خواب دیده بود مامانم فوت کرده و پایین داره گریه می‌کنه زنش داره جیغ می نه خودشونو میزنن

تعبیرش چیه؟

انشالله خداوند به رزقت افزایش بده شماهم واسه سلامتی پدر مادرم دعا کن

عزیز من من دو ماه قبل همش خوابای زایمان و بیبی چک مثبت و بچه و اینجور چیزا می‌دیدم و بعد اقدامم بازم ...

ناخودآگاهت بوده عزیزم 

خواب دیدم پدربزرگم که به تازگی فوت شدن، برام دوتا ماهی اورده بود، داد به مامانبزرگم برام بیاره یکی ا ...

عالی 

ازدواج خوب و درست حسابی

خواب دیدمکعبه خانه خدا توی یه بیابون بود رفتم اونجا از نزدیک دیدم...

بالا رفتن ایمان 

عزیزم من 2تا خواب فکرم رو مشغول کرده یکی اینکه خواب دیدم عشقم که من یک طرفه عاشقشم توی خواب عاشقم بو ...

اولی نلخودآگاه 

دومی ازدواج خوبه