2777
2789

چیکاااار کنم توروخداا

شوهرم دونین بارشه عمل میکنه کلیه هاشو سنگ سازه یکی از کلیه هاش سنگ داره باید درش بیاره

تو شهرستان عمل نمیکنن باید بریم تهران

خونه خواهررشوهرم

اصلااااا حالم خوب نیست یکی بخاطر عمل شوهرم یکی بخاطر اینکه باید بادخانوادهدشوهرم برم یکیم بخاطر اینکه خونه خواهرشوهب میمونیم

اصلا گیر کردم دیشب از شدت ناراحتی سرمو کردم تو ببالشت داا میزدم

یه تومن پولم نداریم بخاطر این کلیه هاش شوهرم ی ماه بیکار مسافر کش بود 

حالا خانوادهدشوهرم میخوان هزینشو بدن.

احتمالا هم خونوادهدخواهرشوهرم اصلا خوب نیستم ی جوریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم وقتی پول ندارین چاره چیههمین ک هزینه هارو میدن عالیه

سخته براام تو شرایطیم ک دیگران کمکمون میکنن

بخدااااا شوهرم دم ب دیقه خونه مادرشه از دیروز هزاااار بار رفته

چون توو ی ساختمونیم خستم کردهههه

دمشون گرم باز خدا رو‌شکر تو این شرایط دستتون رو میگیرن

میدونی تهران بخوای خودت جا بگیری چقدر هزینه هاتون زیاد میشه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
وقتی خانوادش انقدر باشعورن ک میخان پول عمل پسرشونو بذن دیگ ناراحتیت چیه)؟؟؟حتما باید باهات میومدن و ...

نه عزیزم اما سخته برام باهاشون ۸ ساعت تو ی ماشین و دو هفته تو خونه خواهر شوهر دستشون درد نکنه اما من راحت نیستم خب

ما باهم رفتیم دیدم بچه خواهر شوهرم 

منم باردار بودم پنج ماهه 

دختر خاله شوهرم هی گف بغلت میشینم 

شوهرم گف بیا جلو بشین 

مادرشوهرم ی قشقرقی ب پا کرد وسایلشو برداشت گف تنها میرم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
الان که کنترل شرایط دست شمانیست باراحتی وبی خیالی تمام زندگیتونو بکنید.بسپارین دست بقیه شاید زیادهم ...

ی درصدم این شرایط دست من نیست تاازه دیشب هزار بار ب شوهرم گفتم بزار من بیام اونجا ب من احتیاج پیدا میکنی ب حرفم گوش نکرا بعدا خواهرشوهر زنگ زد گفت اونارم بیار ب حرفش گوش کرد

بنظرم خانواده بدی نداره چرا انقد زندگی رو برای خودتون زهر میکنید

نمیدونم اصلاا حالم خوب نیست

اره واقعا خوبن اما از اخلهق مادرشوهرم بدم میاد تو عمل قبلیش حتی میخواست پیش شوهرم بخوابه

گریه میکرد پیشش بهش میگف بچه کوچووولوم 

خواهر من اصلا حالم خوب نیست دنیا رو جحنم کردم

بیشتر نارحتیم بخاطر شوهرمه ک اتقدر وابسته خانوادشه