2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مامانم میخواد باز بچه بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 180 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونم درست نیست ولی گناه من دارم که تا آخر عمرم بی کسممادرم داره که مجبوری داره زندگی می‌کنه..

نه بازم دلیل قانع کننده ای نیست واقعا مگه اون جنین چ گناهی داره اخه؟ بعد اینکه سقط ب مادر خودتون آسیب میزنه و واقعا کشتن ی انسانه

نه بازم دلیل قانع کننده ای نیست واقعا مگه اون جنین چ گناهی داره اخه؟ بعد اینکه سقط ب مادر خودتون آسی ...

کلا اگر نازا بشه که بچه ای در کار نیست

بچه ای که کسی منتظرش نیست جز بابام که برای ما یه غریبس چه آدمی میخواد بشه

البته اگر شانس اونه خوشبخت میشه

من و خواهرم بدبخت میشیم . 

تازه عمرا برای من ارثی بزارن . 🥲

مامانت و قانع کن ک خودش بخوره خب متوجه میشه قاعدتاسیپروترون کامپاند هرروز یدونه

فقط شنیدم که گفت سه ماهه قرص نخورده . منظورش قرص ال دی. چون همیشه میخورد

این یعنی چی؟؟؟

هنوز مادرم نمیدونه که من حرفاشون شنیدم

بگم هم گوش نمیده میگه بابات گفت به شما چه.

خب اون ضد بارداریه دیگ نخورده ک حتما باردار شه

لعنتی.. یکی از فامیلامون پرستاره. بابام گفت ازش پرسیدی . مامانم یه چیز گفت نشنیدم. بابام گفت اون که دکتر نیست باید بری دکتر . بعد گفت من شنیدم ۴ ماه قبلش دو طرف باید یه سری چیزا بخورن که صد در صد پسر بشه. چون ما که دختر نمبخواییم صد در صد پسر میخواییم. اینارو بابام کفت

آهان راستی اینم بگم

که از طرف بابام خانوادش همشون دخترا زا بودن

یعنی من تو خانواده پدریم اصلا پسر ندارن. منظورم عمه ها و عموهامه.

خانواده مادری هم دایی دارم. 

پسر هم دارن ولی اونی که پسر داره مثلا زنش کلا خانوادگی پسر زا بودن

بابا حالا سن زیادی هم ندارن چهارشنبه داری الان سن ازدواج بالا رفته دخترا تو همین سن تازه میخوان بچه ...

عزیزم مگه فقط سن مهمه تو این دنیا؟ یا احتمال بچه داری

پست های اخرمو بخون‌ . میفهمی این بچه آوردن زوریه