یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پس کمی فکر کن که همچی و با ذهن منحرف تحلیل نکنی و دیگران و متهم نکنی
😏😏😏😏
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
برای دعوا ک نیومدیم اینجا.ماشالله تحصیل کرده هنم هستی.قصد بازی با کلماتم نداریم اینجا. که از هر کلمه ...
فقط من نبودم ک این برداشت و کردم ... وقتی چند نفر واستون نوشتن، یعنی جمله شما جای تفکر داشته، نه اینکه ذهن دیگران مشکل داشته باشه
من فقط متعجب شدم از اینکه چرا یه خانم باید این جمله رو بگه، بحث و دعوایی هم ندارم با شما
موفق باشی
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اینم ادب شما، من بی ادبی نکردم اینکه شما کامنت ها رو خصمانه میخونی تقصیر من نیست
منم گفتم موفق باشید شما نوشتی ب سلامت😏😏
عزیزم چرا انرزی ادمومیگیرید.والا من بی منظور گفتم.هرچی میگم باز خرف خودتونو تگرار میکنید هرجور راح ...
روز شما هم مبارک باشه 🌺