2777
2789
کلا همشون همینجورین. مثلا موقع ازدواج ما همسرم خونه و ماشین نداشت، موقع خرید ماشین که شد خواهرشوهرم ...

شما جاری من نیستین ؟ 

چقدر جو خانواده همسرت مثل خانواده همسر منه 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
اگه هردو رفتین سرکار وپول گذاشتین وسط اون نوقع حق داری بخوای

عزیزم زن هم به اندازه مرد واسه زندگی تلاش میکنه و گاهیم بیشتر...خانوم‌خونه دار درسته کار بیرون انجام نمیده ولی همین خانوم از صب تا شب برای بچه ها و همسرش تلاش میکنه...حداقل اگه یدونه بچه داشته باشن نه ماه جیگرش خون میشه بدنش داغون میشه تا بچه دار بشن درست آدم بگه چون مرد هیچ زحمتی نکشیده برای تولد بچه پس حقی تو بچه نداره و پدرش محسوب نمیشه؟؟زندگی مشترک مال من و تو نداره که...چه بسا خانومای شاغل دوبرابر اقایونم زحمت میکشن...اون پولی که تقا درمیاره برای خودش نیست برای خانوادت...البته شرع میگه وقتی توانایی داری باید مهریه زن رو بدی ولی عرف فک میکنه زن اگه مهریه بخواد یعنی طلاق میخواد...اینم یه فداکاری زن  که اکثرا تو این قضیه چشم پوشی میکنن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهریه زن طلب ممتاز هست و بر سایر امور ارجح هست بله مهریه از ارث تماما بهشون داده میشه و مانع تقسیم ا ...

یعنی اگه پدر مادر اقا زنده باشن و پسر نداشته باشه و فوت کنه همسرش مهریه رو اجرا بزاره دیگه ارث به پدر و مادرش نمیرسه؟

حالا سری دوم هم به نام شما بود؟

نه دیگه

بعدم سندی نیس قولنامه ایه دومی

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مامان بزرگم و عمه هام دق کردن وقتی فهمیدن😂😂😂 تلاش دارن بابامث منصرف کنن 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یعنی اگه پدر مادر اقا زنده باشن و پسر نداشته باشه و فوت کنه همسرش مهریه رو اجرا بزاره دیگه ارث به پد ...

ارث میرسه بهشون ولی از باقیمانده ماترک 

اول باید دیون و واجبات پرداخت بشن و از مابقی ماترک ارث بین ورثه تقسیم میشه 

بسیار زیادخوشحال میشن جوری ک خوشحالی دق کنن

مشوقش میشن حتی برا حرکتای بعدی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

اولی رو با کمک خانواده من خریدیم زد به نام من یکم ترش کرده بود مامانش که چرا اینکارو کردی فلان 

دومی رو هم زد به نام من اما کلا اجازه دخالت نمیده شوهرم بهشون ماشینشم همیشه به نام من بوده 

حالا تو املاک مردای فضول مثلا میخواستن تو دل شوهرمو خالی کنن که به نام نزنه 🤣

از هفت خوان رستم باید رد شیم.

خودش گفت از دارایی هام یه چوب کبریت هم به نامت نمیکنم ولی رفت زد به اسم خواهرش 

چند ماه بعد رفتم خونه خریدم

التماس میکرد  دو دنگشو بزن بنامم

گفتم مگه تو خواب ببینی

در اخر ه مجبورش کردم هرچی زد به نام بقیه، پس بگیره

عزیزم زن هم به اندازه مرد واسه زندگی تلاش میکنه و گاهیم بیشتر...خانوم‌خونه دار درسته کار بیرون انجام ...

بایدباطلانوشت جملاتت رو

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

اموال به نام منه کلا. 

چن سال پیش همسرم قبل از ازدواجش با کمک مادرش تونست یه زمین هم بخره و میخواست به نام مادرش کنه یه قسمتیشو. اما مامانش نخواست . 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...