2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی

اصلا خبر دار نمیشن 

بشن هم لام تا کام حرفی نمی‌زنن

اصلا به کسی مربوط نیست که بخواد آگاه بشه چه برسه به واکنش نشون دادن...

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

یعنی اگه پدر مادر اقا زنده باشن و پسر نداشته باشه و فوت کنه همسرش مهریه رو اجرا بزاره دیگه ارث به پد ...

اگه پسر چیزی نداشته باشه ، چیزی نمیرسه 

اگر پسر فوت کنه و مال و اموالی داشته باشه و والدینش زنده باشن = اول دیون ( بدهی ) رو پاکسازی میکنن  مخصوصا دیون ممتاز رو و مهریه ی زن دیونِ ممتاز محسوب میشه اول اونو میدن 

تهش هر چی نوند به طلبکارانِ دیگه 

بعدش نوبت ارث بران هست ( زن یا شوهر هم از ارث فقط نصیب و بهره ی خود را میبرد مثلا اگر مرد فوت شده بچه داشته باشه به زن یک هشتم میرسه بچه نداشته باشه به زن یک چهارم میرسه ) 

اگر زن فوت شده بچه داشته باشه به شوهرش یک چهارم میرسه بچه نداشته به شوهر یک دوم میرسه . 

و زن و شوهر کنار تمامِ طبقات ارث میبرن 

طبقات اینان : درجه یک : فرزند + والدین متوفی یا یکی از والدها 

اگه نبودن میره به درجه ی دوم : نوه + مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها 

اگه نبودن میره به درجه ی سوم : نتیجه + دایی عمو خاله عمه 

اگه نبودن میره به درجه ی چهارم ( احتمالش کمه ) نبیره + دایی زاده عنو زاده خاله زاده عمه زاده 

درجه ی پنجم ( احتمالش بسیار کمه ) ندیده + نوه دایی خاله عمو عمه 

زن و شوهر کنار هر طبقه ای سهم خودش را میبرد اگر هیچ ارث بری وجود نداشته باشد زن فقط بهره ی خود را میبرد ( یک چهارم ) و بقیه به حساب دولت میره ، و شوهر تمام اموال زن را . 

داماد خواهرم چند ساله خونشو کرده به اسم خواهر زادم 

خونواده ی شوهرش هنوز نمیدونن

شوهرش به شوخی میگه اگه مامانم بفهمه باید برگردونی به نام خودم

اونیکی خواهرمم خونه به نامش بود مادرشوهرش سالها نمیدونست تا اینکه از دنیا رفت ( حالا چطور شد دامادمون به نام آبجیم زد : داماد ما رو داربست بنر اینا نصب میکرد مادرش به آبجیم گفت نزار بره خدایی نکرده اتفاقی براش بیوفته من تو رو همون روز پرتت مبکنم تو کوچه " اون موقع مهریه ها خیلی کم و ناچیز بود " 

آبجیمم به دامادمون گفت مامانت اینطوری میگه اونم گفت کاری نداره که همبن فردا میریم میزنیم به اسم تو 

ربطی به خوبی بدبگی نداره . اگه عاقل باشن اینکارو نمیکنن . هیشکی از فرداش خبر نداره

با این تفکر پس منم نباید ریالی از حقوقم رو تو تونه و بابت خرید اموال استفاده کنم! وفتی چیزی شریکی خریده میشه کاملا طبیعیه این کار. اموال قبل از ازدواجش که نبود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

تصمیم گیری اینکه به نام چه کسی باشه با زن و شوهر هست و خودشون توافق میکنن

چه لزومی داره بخوای به دیگران اطلاع بدی و درجریان بگذاری 

اسمش روشه، زندگی مشترک 

اگر هم زمانی کسی مطلع شد یا سوالی پرسید جوابش یک جمله هست ، تصمیم دونفره مون اینطور بود . تمام

ما چند ساله هی پس انداز می کردیم هرکس میپرسید چقد پول دارین میگفتیم از خرجمون اضافه پول نمیمونه ک پس انداز کنیم پارسال خونه خریدیم و همسرم ب نام من زد و گفت هیچکس نباید متوجه بشه ک ما خونه داریم 

مادر شوهرم هر جا میره میگه عروسم هرچی دارن و ندارن رو میخوره و میپوشه😂😂😂

اصلا نمیدونن ما چی داریم چی نداریم

بدونن هم اصلا کنجکاوی نمیکنن که به نام کیه

تهش یادشون باشه یه تبریک بگن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عزیزم خودشون باید طرفشونو بشناسن کسی که سالها با همه چی کنار اومده من زندگیمو وقف اونا کردم کار مال ...

مثل منه ساده طلاهامو فروختم شوهرم مغازه زد الان بعد۵ سال که کارش گرفته داداش کوچیکش خودشو چسبونده نه کرایه ای نه قسطی...تو مغازه شوهرم واسه خودش کاسبی راه انداخته هر جام که نیرن میگن دو تا داداش شریکن باهم کار میکنن.اینقدم داداشش پرو هس حتی میره واسه نامزد بازیشم زنگ میزنه شوهرم براش پول بفرسته... جالب اینجاس خودمون تو خونه مادرشوهر اسیریم !!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...