2777
2789
عنوان

واقعا تو این سایت با هرآدمی هم کلام نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 70 پست
طرف اسم‌مامانمم میخواسته بعد میگی من خرافاتیم.الان رفتم تاپیکاشو خوندم دیدم واقعا مشکل داره میگفت تو ...

اسم مادرتو بهش گفتی؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خب این آدم بیمار بوده ولی شما چرا خرافاتی فکر می‌کنی اون اگه دستش جایی بند بود که حالش این نبود

ببین خرافات یا هرچی من تاثیر منفیشو تو زندگی بقیه دیدم ک ایمان آوردم.خودمم ک الان همچین شدم.عجیب غریب رید تو رابطمون

تاره بمن میگفت تو طالت عقرب.خیلی سمی برای نامزدت😑😐فقط میخواست منو بکوبه

خسته تر از خسته:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه اینطوریه شما کلا پاتو از خونه بیرون هم نذار چون ممکن هر کی از کنارت رد میشه زندگیت رو به ب ...

شما اینجوری فک کن.منم اعتقاد نداشتم اما چندین نفرو دیدم ک زندگیشون با این چیزا ب باد رفت.قرانو قبول داری؟خود قران اورده جادو و طلسم وجود داره

قدرت خداوند مافوقه 

من اعتقادی به قدرت این چیزا ندارم و به خدا توکل میکنم...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

واقعا باور کردین که کسی از روی یه پست تو نی نی سایت می‌تونه زندگی یک نفر رو دگرگون کنه؟!!!!

کی گفته تو این سایت چت کردیم گفت بیا تلگرام من تو تلگرام بهش پیام میدادم

حقیقتا من هیچ اعتقادی به دعا و طلسم و این چیزا نداشتم 

هیچ جوره 

مامانم اعتقاد داره 

خواهر زاده ام یه مدت ترس برداشته بود 

به یه جا خیره میشد جیغ میزد گریه میکرد می‌پرید بغل ما 

یا مثلاً انگار با نگاش یه چیزیو دنبال میکرد یه دفعه جیغ میزد

مامانم شماره یه دعا نویس رو گیر اورد بهش زنگ زد گفت همچین چیزی هست 

اون دعا نویس خب اصلا ما رو نمی‌شناخت هیچ اطلاعاتی از ما نداشت مامانم که اسم خواهرم و بچه اش رو گفت 

نیم ساعت بعدش زنگ زد گفت مادرش دو تا اسم داره اون یکی اسمش رو هم بگید 😐💔 ما هنگ کرده بودیم که از کجا فهمیده خواهر من دو تا اسم داره 

و اینکه بعد از اون دعا هم خواهر زاده ام دیگه هیچ وقت اینجوری نشد

اسی واقعا بی خیال

مگه الکیه؟

من نمیگم اجنه و طلسم وجود نداره،چیزایی دیدم که میگم ظاهرا یه چیزایی وجود داره،ولی نه این مدلی

اوناییم که باهاشون در تماسن به زور و با واسطه جواب سلامتو میدن،چه برسه محض سرگرمی بخواد برات کاری کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
حقیقتا من هیچ اعتقادی به دعا و طلسم و این چیزا نداشتم هیچ جوره مامانم اعتقاد داره خواهر زاده ام یه م ...

اره بخدا هست من خودم ی مدت همش تو خواب میدیدم.ی بار حتی تو خواب ی چی افتاد روم گازم گرفت.ی بار ی چی موهامو نوازش میکرد.رفتم دعا گرفتم الان ۲ساله هیچی نمیبینم درصورتی ک ی مدت هرشب میدیدم