2777
2789
ببین خواهرم وکیله اینقدر پرونده داره ک طرف همه چی زده ب اسم زنش زنش دورازجونت طرفو بالباساش پرت کرده ...

منم وکیلم و اتفاقا خلاف خواهرتون پیشنهادم اینه که حتما در طول زندگی مشترک مردها مالی رو علی الخصوص خونه رو به نام همسرشون کنن 

قانون ارث نسبت به همسر بد عمل میکنه متاسفانه

منکه هیچ وقت هیچی از هپسرم نخواستم ۱۳ ساله زنشم ولی به خانوادش بارها گفته من فوت کنم همه چی مال زنمه ...

شفاهی هیچ مستند قانونی و ادله اثباتی نداره و نیست دلتون رو خوش و قرص به این حرفا نکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسانی که میگن مرد نباید چیزی بنام زنش کنه برام خیلی عجیب هستن. اون زن هم داره توی اون زندگی زحمت میکشه اگه شاغل باشه پول میاره اگر خانه دار باشه تو خونه زحمت میکشه و سختی قسط و بدهی برای زن هم هست. قرار. نیست کل دارایی بنام خانم بشه ولی بنظرم نصف نصف عادلانه هست 

تا حالا حرفی راجع ب این موضوعات نشده بینمون

ولی چون خودشون هم چیزی ب اسمشون هس کاری ب این حرفا ندارن.

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤

زد ب نام خانوادش و خودش فوت شد من و بچم نیازمند هزارتومان شدیم اونا از مال اموال ما ریخت پاش میکنن الان شوهرم چه حسی تو قبر داره پسرم هشت سالشه میگه هیچوقت نمیبخشمش

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
شفاهی هیچ مستند قانونی و ادله اثباتی نداره و نیست دلتون رو خوش و قرص به این حرفا نکنید

خودم اینقدر دارم ک نیاز به مال همسر ندارم 

از اونورم خدایی نکرده فوت بشه یه مهریه بزارم اجرا هرچی داره همسر باید به عنوان بدهی بدن به من چیزی بهشون به ارث نمیرسه😁

ولی خدا کنه همیشه زندگیم همینجوری اروم و بیحاشیه باشه مال برام بی اهمیته

واکنش.... 

داشتن سکته میکردن بعد دوسال هنوزم داغش تازه ست براشون ک خونه خریدیم زد بنام من

دوباره خونه خریدیم اولین سوال ننش این بود بنام خودته؟؟؟ 😏

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
منم وکیلم و اتفاقا خلاف خواهرتون پیشنهادم اینه که حتما در طول زندگی مشترک مردها مالی رو علی الخصوص خ ...

عزیزم اگه آقا اموال زیادی داشته باشه و فوت کنه زنش میتونه مهریه رو بزاره اجرا و توقیف کنن اموالشو؟

میشه توضیح بدین 

عزیزم اگه آقا اموال زیادی داشته باشه و فوت کنه زنش میتونه مهریه رو بزاره اجرا و توقیف کنن اموالشو؟می ...

مهریه زن طلب ممتاز هست و بر سایر امور ارجح هست 

بله مهریه از ارث تماما بهشون داده میشه و مانع تقسیم ارث هست