2777
2789
کاشکی مادرت بهت یاد می‌داد زرنگ و با جذبه باشی بتونی از حق خودت دفاع کنی

والا یادمم اگه میداد من ذاتم اینطورم 

نمیتونم ببینم کسی در عذابه و دلم نسوزه بعضی موقع هام از بس که ضربه مبخورم دیگه تن به کاری نمیدم وگرنه مثل خل و چلا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا یادمم اگه میداد من ذاتم اینطورم نمیتونم ببینم کسی در عذابه و دلم نسوزه بعضی موقع هام از بس که ض ...

من‌ اصلا نمیتونم مثل تو باشم اگه یبار ضربه بخورم از کسی دیگه بار دوم دلم اصلا نمیسوزه 

اینکه قبول داره خیلی خوبه پس میتونه خونه جدا هم بگیره

اره انشالله خدا کمکمون کنه 

شوهرم میگه بچمون بیاد دیگه اینجا وای نمیستیم اما هنوز که بچم دنیا نیومده هی مبینم دو دل میشه یا قبل بچه دار شدن 

دعا کن بچم بمونه نجات پیدا کنم 😔🤲🏻

روزای خوب توی راه😎✌🏻

هعی مهربونی نادانی البته نمیدونم اسمشو چی میشه کذاشت ولی خب ادم خیلی عذاب و حسرت تو دلش میمونه

مادر و خواهرای منم مثل شما هستن دقیقا 

همش میگن تو به خاطر خدا بهشون محبت کن 

منم میگم من برای رضای خدا فقط به مستحق کمک میکنم و لاغیر

چون از اونام که فراموش نمیکنم یعنی شاید کینه ایی باشم

ببین کینه ای میشه کسی که مثلا با یه حرف چند سال قهر می‌کنه 

ولی اینکه من یا شما بدی طرف یادمون میمونه و رفتارمون باهاش مثل خودش میشه کینه نیست و فقط جواب متقابله از نظر من