2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا یک سال تو روی شوهرم نگاه نمیکرده حس میکردم دشمنمه😅

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حالاتت چطوری بود؟ من ۳۵ روزه زایمان کردم۳۵ روزه کارم گریس همش دوس دارم تنها باشم

همش گریه میکردم ، حس سنگینی رو قفسه سینه ، دوست داشتم همش تو خونه بمونم ، بیرون تو شهر حتی تو ماشینم که بودم حالم بد میشد ، یه دلشوره که انگار قراره اتفاق بدی بیفته ، استرس زیاد داشتم ولی دلیلش رو نمیدونستم ، شبیه حسی که انگار عزیزت دور از جون تو اتاق عمله 

میشه بگی حالاتت چطوری بود؟

زودعصبی میشدم اصلا حال نداشتم کارامو بکنم بیشتر وقتا خونه به هم ریخته بود خوابم زیاد بود بی انرژی بودم کم غذا شده بودم باور نمیکنی شده بود یه روز کامل هیچی نمیخوردم گشنه هم نمیشدم من وسواس فکری هم داشتم کلا رو بچه وسواس پیدا کرده بود برا هرچیزی زود نگران میسدم چند تا دکار میبردم تا اروم شم ومطمئن شم چیزیش نیس😑😑😑کلا از روز بعد زایمانم یه مدتم شبا بیدارمیشدم دنبال بچه میگشتم یا یه کارایی میکردم که بعدا یادم نمیومد که از دکترم پرسیدم اون زمان گفت از علائم افسردگیه بعد زایمانه 

با بچه چجوری بودی؟

خیلی حساس بودم روش.

مدام اهنگ موزیک غمگین گوش میدادم.افکار....

خیلی بد گذشت ...

بهداشت مشاوره داره اگر نیازداری حتما برو ویزیت شو

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
همش گریه میکردم ، حس سنگینی رو قفسه سینه ، دوست داشتم همش تو خونه بمونم ، بیرون تو شهر حتی تو ماشینم ...

منم همش گریه میکنم هر روز دو س ساعت

همش دوس دارم تنها باشم با خودم باشم میخام فقط برم بیرون

حوصله شوهرو بچه رو ندارم 

افسردگیه؟

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
من در عرض ۲۰ روز ۷ کیلو کم کردم🥲

نه کاهش وزن بعد زایمان طبیعیه ولی اینکه اصلا نخوری بده ....یه مدت صبر کن اگه دیدی بهتر نشدی برو دکترمن مقاومت کردم نرفتم نرفتم اخراش دیگه شدید شده بود افسردگیم ....سعی کن تنها نباشی 

نه کاهش وزن بعد زایمان طبیعیه ولی اینکه اصلا نخوری بده ....یه مدت صبر کن اگه دیدی بهتر نشدی برو دکتر ...

اکثرا تنهام با بچه

همش فکرای خودکشی میاد سرم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷