2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 222811 بازدید | 1379 پست
دین اسلام کتاب اش قرآن هست.تو قرآن عدد ۴۰ نیومده فقط عدد ۴ اومده اونم برای شرایط خاص و بلافاصله بعدش ...

شما هم بهتره راجب تعداد و محدودیت همسردر ازدواج موقت (صیغه تحقیق کنید )

تفسیر شمارو قبول ندارم بودن خیلی ها که تونستن عدالت رو رعایت کنند حالا با شرط رعایت عدالت شما راضی هستین همسرتون چهار تا زن بگیره ؟؟

به اندازه کافی تحقیق کردم نیازی نمی‌بینم بیشتر مطالعه کنم راجب این موضوع ها چون فهمیدن واقعیت درد داره 

دوستان شما جامعه آماری کاملی محسوب نمیشن. 

به اندازه کافی حرف زدم 

دیگه جوابتون رو نمیدم یاحق

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین استاد ما میگفت هر جا زن مطلقه دیدین خصوصا تو فامیل داشتین فقط از شوهرتون دور نگهش دارید نذارید ...

خیلی رو میشناسم با دختر مجرد ریختن رو هم خیلی ها هم با زن شوهر دار.  واقعا فرق زن مطلقه با بقیه چیه ؟  شاید هر کسی زندگیش به هم بخوره و طلاق بگیره هیولا نیستن اونا هم که انقد اسمشون بد در رفته البته اینجا از هر قشر و فرهنگی هست دیگه توقعی نیست 

دعای علقمه بخون به مدت ۷ روز : اول زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه ( بعد از ۷ روز ؛ دیگه علقم ...

سلام گلم حتما ضروریه که با زیارت عاشورا اولش خونده بشه؟؟؟

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

شوهره یه جایی رو براش بگیرهزنی که طلاق گرفته .مظلومه

نبابا دیگه چی؟؟؟؟؟!!!!!🙄🙄

اصن شوهر ایشون چه وظیفه ای داره برا دختر خاله ش خونه بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

مظلوم نیس پرروعه اگه پررو نبود خونه اینا اتراق نمی‌کرد ، برنمیگشت به استارتر بگه تو برو خونه بابات من تنهایی راحتم

خیلیم دلت براش میسوزه بقول خودت مظلومه بیا برو بگیرش خبببب منتظر چی ای؟ تو برو براش خونه بگیر حالا که مظلومه

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

استارتر تعجب میکنم چطوری وایسادی نگاه میکنی؟ دلسوزم چیه؟ دلسوز خودت باش هرکی باید از خودش و زندگیش دفاع کنه وایسادی یکی بیاد زندگیتو خراب کنه،  بزن سلیطه بازی دلتم نسوزه تورو خدا،  این چه حرفیه اخه؟!! بگو من فلان ساعت میخام برم خونه مادرم حساسم وقتی خودم نیستم کسی خونم باشه برو جای دیگه 

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است