2777
2789
والا اونا یه عروس سلیطه نیاز داشتن مثل من که حدشونو یادشون بده شما زیادی آروم و مظلومی برای این قوم

از همین آرومی مظلومیتش سواستفاده کردن لعنت به ذات کثیفشون ولی هیچ ظلمی پایدار نمیمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین آرومی مظلومیتش سواستفاده کردن لعنت به ذات کثیفشون ولی هیچ ظلمی پایدار نمیمونه

عزیزم حق گرفتنیه 

بایدددد تو این جامعه بتونی حقتو بگیری 

نمونش اینکه خود من دیروز مادرم و خواهرام گفتن زنگ بزن یلدا رو تبریک بگو به خانواده همسر ولی مرغ من یه پا داشت و اون نههه بود

ببین خواهرم وکیله اینقدر پرونده داره ک طرف همه چی زده ب اسم زنش زنش دورازجونت طرفو بالباساش پرت کرده ...

یکی از آشناها دقیقا همین شد

بنده خدا هر چی کار میکرد میفرستاد برای خانمش اونم هر چی خرید زد به نام خودش

از سفر کاری برمیگرده کلید میندازه میبینه در باز نمیشه

پیگیر میشه میبینه بله زنش همه چی جمع کرده رفته

زحمت چند سالش دود شد رفت

عزیزم حق گرفتنیه بایدددد تو این جامعه بتونی حقتو بگیری نمونش اینکه خود من دیروز مادرم و خواهرام گفتن ...

صد در صد 

ولی بعضی ها قدرتشو ندارن یا میترسن یا پشتوانه ندارن 

کاش مادرت زرنگی خودخواهی یکم یادت میدادبخدا این دنیا جای قشنگی نیس ک سادگی بی ریایی ب بچه هامون یادب ...

من از روی صداقتم بودم باهاشون شوهرمم بارها میگه تا همین الانم نون همین دلمو میخوردم ابجی 

و بازم از خدا ممنونم بدتر از اینم میشده بشه باز گاهی اوقات برا ارامش دل خودم میگم شاید همین اون دنیا باعث دستگیریم بشه 

دلشکستنو همه بلدن من هیچوقت بازم حاضر به شکستن کسی که شوهر منو پرورش داده و به اینجارسونده نیستم 

زرنگ بودن و قبول دارم اما خیلی اون زمانا بچه سال بودم فکر کن ی دختر ۱۶ ۱۷ ساله چی حالیشه خب؟ اونم مثل من که اصلا تو بهر این چیزا نبودم و اصلا برام مهم نبود چون تو خانواده ای چشم و دل سیر  بزرگ شده بودم اصلا به چشم نمیومد این چیزا و الانم نمیاد حتی 

اما از این حس سواستفاده کردنی که ازم میشه روانمو داغون میکنه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بازم خوبه البته باید طرف مقابل و بشناسی با بعضیا میشه منطقی حرف زد و حقوق گرفت ولی بعضیا منطق نمی‌فه ...

من خوشبختانه تو موقعیتی گیر نکردم که احتیاج باشع از حقم دفاع کنم ولی فک میکنم اگه زمانی تو موقعیتش باشم میتونم از حقم دفاع کنم مثلا بار ها با مامانم دعوام شده چون از حقم دفاع میکنم مامانم بهم میگه زبون دراز😂

یعنی شوهرت خودش قبول داره خانواده اش خوب نیستن؟

قبلا قبول نداشت باورمون نمیشد یعنی خداییشم چیزی ازشون ندیدم اما الان رسما خودش دیده و داره میگه فهمیده نمیشه بهشون تکیه کرد الانم دنبال خونس که ی جوری از پدر مادزش جدا بشیم حالا گاهی اوقات از غرورش میگه نه اونطوری اینطوری ولی خب میدونم ته دلش قبولداره حرفامودعا کن انشالله که جوربشه خسته شدم دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بله متاسفانه

مثلا من زیاد دیدم از زنایی که توسط خانواده شوهرشون وحشتناک مورد ظلم قرار گرفتن ولی چون نه خانواده شون پشتشون بوده نه شوهرشون هم ترس آبرو رو داشتن هم ضعیف بودن