2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 346723 بازدید | 613 پست
من بعداز طلاقم ک بشکل خیلی بی رحمانه ای بود به شش ماه نکشید ک شوهرسابقم فلج شد بچه جاریم ی بیماری خ ...

منم به بیرحمانه ترین شکل طرد شدم بعد هشت سال زندگی

هیجی دستمو نگرفت

هیجی هم نداد

پدر و براد م مرده بودند کسیو نداشتم و مظلوم واقع شدم

بهم تلخ ترین حرفارو زد وقتی یادم میاد انگار خنجر به دلم میکشن

کلا اروم هستم ودلم میسوزه چرا اینکارو کرد

تازه دارم با سختی رو پای خودم وایمیستم

من همه کار کردم براش..

اخرش گقت دوستم نداشته 

گریه کردم و به خدا واگذارش کردم من گه زورم نرسید اما خدا زورش میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه جاری و مادرشوهر و پدرشوهرم تقاص ظلم هاشونو بدن؟

و برادر شوهرام و جاری هام تقاص حرفایی ک پشت سر من زدن💔

دلم خیلی رحم هستا

خیلی بیشعورم زود میبخشم

ولی خدا رو قسم دادم اگه منم خواستم ببخشم اون نبخشه اذیت هاشونو

لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔

یا خدا این دیگه کیه، کلا خدا و کارما و تقاص و ترس از روزی که همین طعنه ها به خودش برگرده، براش قفل ه ...

فقط به امید خدا ساکتم.  وگرنه کاری از دستم برنمیاد جز حرص خوردن.  فعلا خدام صبرش زیاده و دوستداره اونو به اوج برسونه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
برای دشمن خود برکت بطلبید تا اورا خلع سلاح کنید . از این طریق مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای ...

ممنونم عزیزم حتما فکرمیکنم به این جمله اولین باره شنیدم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
قسم می خورم حال دلش مثل یک کلبه خرابسبه درک دست نده

اخه والا مرض داره راستش از خانوادم خجالت میکشم برا اونام حرکاتش قفله چندسال قبل ابجیم میگفت اخه یعنی چی بدون دلیل و کینه باهات بد تا کرده.  حالا تو دوران عقدمون برا بچش تولد میگرفت و فقط شوهرمو دعوت میکرد دوبار تو عقد برا بچش تولد گرفت اعتراضم کردم شوهرم و مادرش میگفت خبنیاز ندید زحمتت بده منم گفتم همون کادو رو بجای اینکه شوهرم تو پاکت بده میداد من بدم میگفتن اشکال نداره.  بعد عروسی هم به شوهرم زنگید تولد دخترمه اینم گفت تنهایی نمیتونم بیام اونم گفت جامون تنگه پس خداحافظ.  البته برادرشم بدون زنش دعوت میکنه درکل میگه من با خانما حالم خوش نیست.  

خلاصه کنم یه روز برادرشوهرم میره روستاشون و تو استخر که درست کرده بودن غرق میشه و فوت می‌کنه مثل یه ...

ایشون زمان مرگش از قبل تعیین شده بود حتی اگر خوبی هم میکرد بهتون 

.✿.

خلاصه اینکه هر چقدر بزرگای فامیل در و همسایه جمع شدن و حرف زدن برادرشوهرم گفت مشاوره هم رفتم گفتن ای ...

همش منتظر جمله اخر بودم 😍چون ب دختره زودتر قول داده بود و اون به پاش مونده بوده

.✿.

فداتم جانم. بخداوندی خدا قسم دوست ندارم مرگ و مریضی تجربه کنن ولی چیزاییکه در حقم کردن خدا جوابش رو ...

یسال رفتم خونه مادرشوهرم فقط19سالم بود خاهرشوهرم روشو برکردوند منم تازه عقدکرده بودم و...  بعد کفتم آبجی رفتم طرفش بغلش کنم چون راضی ب وصلت نبودن واولین دومین دیدارمون بودااااا

من رفتم طرفشپرتم کرد تودیوار بابغض و مات موندم ک چراااااا

اومد نشسم پیش شوهرم گف چته کفتم فلانی رفتم پیششمحل نزاشتهمین

کف طوری رقتارکن ک انکاراون وجود خارجی نداره بقران مونجور کردم و کلا ذهنمم هماهنک بود و عین خیالم نبوددیگه

دست نده حرف نزنه. این اخلاقای ادم حسوده ک علنا بی احترامی میکنن.. امیدوارم خدا عاقبتمون بخیرکنه

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

ممنونم جانم مرسی از دلگرمیت. چقدر خیلیا مثل شما به ادم دلگرمی میده هشت ساله باگریه شبها میخابم یا ب ...

ازش میپرسیدی که خب که چی؟ ومنتظرمیموندی یعنی جواب بده

یامیگفتی ماقرمز دوسداریمـ

یچی نکفتی اخه؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

یعنی هر کسی دیدم واسطه ازدواج شده باهاش لج میشن

علتش اینه اون افراد پروندشون زیر دست واسطه بازه، واسطه می‌دونه اینا چی و کین، اینام میخوان وارد خانواده جدید بشن، دروغ بگن، الکی فیس کنن، طرف ها رو سر کیسه کنن و ... اینجوری نمیتونن به نقشه هاشون برسن مگر واسطه رو آدم بدی جلوه بدن تا از زندگیشون دور بشه. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻