2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 357738 بازدید | 630 پست
دوست دارم ببخشم ولی نمی‌تونمیه جمله بهم گفته که نوشخوار فکری شده براممن فقط یکبار سر مزارش گریه کردم ...

ب خاطر خودت ببخش 

چون ذهنت اروم میش بعدم ثواب داره برات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود برادر شوهر عقل داره مسیر زندگیشو خودش انتخاب میکنه

خب اسی هم که گفت خودش دوست دخترش انتخاب کرده بوده باعقلش

ولی خانواده تحت فشارش میذاشتن

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

اگه میتونی ببخش اون زن خودش عقده ای و حسود خیلی سخته با این جور آدما دم خور شدن 

خودتو و زندگیتو از شر اثرات این زن شرور رها کن

اگه آدم بود به جاش تو رو الگو قرار میداد و درسشو ادامه میداد نه که بشینه فتنه کنه منو یاد یکی  انداخت که الان اوضاع زندگیش افتضاحه و به نظرم چهره اش اون نوری که از آدمای خوب دیده میشه رفته فتنه تهمت و غیبت نور چهره ارو ازبین میبره 

همون شوهری که پرش میکرد الان کلا محلش نمیزاره

اتفاقا قرار گرفتم. دوتا جاری با مادر شوهر تو یه ساختمون هستیم جاری بزرگم درشو باز گذاشت هرکی اومد و ...

منم نمیرم نه خونه جاری نه مادر شوهر

ولی اونا دخالت دارن مثلا بچم با به بچه تو کوچه بازی کنه اون بچه  را دعوا میکنه

یا خانوادم بیان میگن چرا اونا میان خونش

وسیله بخریم چرا اونا خرید

برم خونه بابام میگه چرا اینقدر میره خونه باباش

حالا منم اصلا گوش نمیدم کار خودم را انجام میدم ولی نمیدونم چرا از رو نمیرن

خواهر شوهرم از اونا بدتره

من ۲ ساله باهاش قهرم ولی اون همش شر به پا میکنه

من اصلا اهمیت نمیدم ولی ول کن نیست

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
صبر کن حتما روزی تقاص بد جنسی ها شو میده ، فقط تا میتونی بهش فکر نکن

بخدا توکل به اون روز امیدوارم وگرنه دق میکردم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دلم برا جاریت سوخت خوبه ک دیگه جاری شما نیست ازخانوادتون اومد بیرون انشالله بهترینها نصیب خودش و بچش ...

کلک نکنه خودتم‌یکی لنگه ی اون جاریه هستی؟🤣🤣چه حرف مفتی زدی خدایی 

دو کاربر تو ی اکانت❣️
ازش میپرسیدی که خب که چی؟ ومنتظرمیموندی یعنی جواب بدهیامیگفتی ماقرمز دوسداریمـیچی نکفتی اخه؟

نه والا.  زبونم قفل شد شوهرش کنارش بود یچی بگی آدمو میقاپه حتی خواهراش هم بچی بگن پشت زنشه گفتم یچی میگم همه میفتن روم متاسفانه همسرمم اونجور مواقع پشتم نیست 😔

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
یسال رفتم خونه مادرشوهرم فقط19سالم بود خاهرشوهرم روشو برکردوند منم تازه عقدکرده بودم و... بعد کفتم ...

منم تو عقد و اوایل عروسی ناراحت میشدم و برام مهم بود دست میداد میدادم. دفعه بعد من دست میدادم. نمیداد میگفت حوصله ندارم بعد بدنیا اومدن. بچم توجه ام بهش کم شد یبار اون دست دادنی دست ندادم اونقدر سوخت شوهرشم پر کرد اونم گفت قرار نیست هرکی از راه میرسه زنمو تو این خونه اذیت کنه منم جواب ندادم توجه ام رو کم کردم ولی کامل نمیتونم بی توجه باشم.  نمیشه چون مثلا یلدا اومد یه سالن 40متری میاد میشینه و چرت پرت میگه به یکی توجه نکنم به دوتا به همه که نمیتونم توجه نکنم.  واه واه خواهر شوهر شمام انگار فضول هست همسرت تورو انتخاب کرده به اون چه