2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چندین ساله تو طی شبانه روز فقط دو ساعت میخوابم شایدم کمتر 

دیووونه میشم شبا انقدر که فکر و خیال میکنم 

سنبلالطیب و بابونه دم میکنم بهترم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بله تو دوران کرونا واقعا این مشکل رو داشتم

آخر هم مادرم کارمند داروخانه شد و یه قرص بی ضرر که دکتر داروخونشون هم تاییدش کرد رو استفاده کردم و واقعااا فوق العاده بود  

بله چندین ساله تو طی شبانه روز فقط دو ساعت میخوابم شایدم کمتر دیووونه میشم شبا انقدر که فکر و خیال م ...

جدی میگی ؟؟؟ از چند سالگی اینجوری شدی ؟ علتش جی بوده ؟ من سر بدخوابیم واقعا دوس دارم خودمو بکشم دیگه ... 

جدی میگی ؟؟؟ از چند سالگی اینجوری شدی ؟ علتش جی بوده ؟ من سر بدخوابیم واقعا دوس دارم خودمو بکشم دیگه ...

والا هفت هشت ساله 

نمیدونم علت خاصی پیدا نکردم دکترا هم میگن استرس اضطراب و افسردگی بعدم قرصاشون روم اثر خاصی نداشت بیشتر بدخلق میشدم منم دیگه شروع کردم سنبل الطیب و بابونه و اینا میخورم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
والا هفت هشت ساله نمیدونم علت خاصی پیدا نکردم دکترا هم میگن استرس اضطراب و افسردگی بعدم قرصاشون روم ...

اخه سنبل الطیب و بابونه و این گیاهای دارویی هم خیلی جواب نیس ... اینا مثلا ساعت خواب تو رو از دوساعت به چند ساعت میرسونه ؟ 

اخه سنبل الطیب و بابونه و این گیاهای دارویی هم خیلی جواب نیس ... اینا مثلا ساعت خواب تو رو از دوساعت ...

اضطرابم کمتر کروه باعث شده آرومتر بشم شبم از ساعت دو میخوابم تا ۵ یا ۶