2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 346710 بازدید | 613 پست
چوب خدا منظورم عاقبت جاری بود، نه فوت شوهرش، اگه شوهرشم فوت نمی‌کرد، خدا یه جور دیگه ای انتقام می‌گر ...

گلم نفس حرفی که میزنید غلطه،ینی چی خدا جور دیگه ای انتقام میگرفت!!!!!

الان طرف قتل عمد میکنه خداتو قرآن میگه ببخش بهتراز قصاصه،بعد خدابیاد بخاطر تعارف نکردن جاری،بیوش کنه!!!!!

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب آدمایی هستین بخدا،خوب شاید بچه جاریتو بیشتر دوست داره،شماخودت ممکنه یکی دوست داشته باشی یکیو نهد ...

من چی میگم تو چی میگی، احتمالا مجردی و بچه نداری، فردا پس فردا مادر شوهرت بین بچه ی تو با جاریت یا خاهر شوهرت فرق بذاره، از شدت خشم میسوزی، چرا باید در و دیوار مادر شوهر پر باشه از عکس بچه ی خاهر شوهر و اما همه ی کارای همین مادر شوهر با من و شوهرن باشه، زحمتش با ما باشه، علنا فرقش رو به رخ بکشه، لطفا سما ریپ نزن دیگه، چون نمیخونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چی میگم تو چی میگی، احتمالا مجردی و بچه نداری، فردا پس فردا مادر شوهرت بین بچه ی تو با جاریت یا خ ...

عزیزم متاهل هستم،بچه هم دارم،جاری هم دارم،اما منطق دارم

حسود نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان از من به شما نصیحت هیچ دختری رو به هیچ پسری معرفی نکنید نکنید نکنید نکنید و نخواهید کنید ...

دقیقا حق باشماست، برادر شوهرم در به در دنبال دختر هس، مادرشوهر هی به من میگه تو هم بگرد دنبال دختر، اما از این گوش میگیرم از اون گوش میندازم بیرون

قربونت برم، صبر داشته باش، خدا طوری کسی رو که به ناحق در حق کسی ظلم کنه زمین میزنه که اصلا خودتم هنگ ...

فداتم جانم.  بخداوندی خدا قسم دوست ندارم مرگ و مریضی تجربه کنن ولی چیزاییکه در حقم کردن خدا جوابش رو بده از بس تو جمع بغض کردم یهو تیروئید گرفتم منیکه یماهه قبل سالم بودم بغض موند گلوم یهو تیروئید نصیبم شد.  بدون اینکه کینه دشمنی داشته باشم باهاش باهام لجه بهمه دست میده منو رد میکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من چی میگم تو چی میگی، احتمالا مجردی و بچه نداری، فردا پس فردا مادر شوهرت بین بچه ی تو با جاریت یا خ ...

یعقوب نبی که پیامبر خدا بود توجه ویژه و علاقه خاصی به یوسف داشت،بااین حال که پسرای بزرگش کمکش می کردن،علاقه دست خود آدم نیست،این وسط ما باید نفس قوی داشته باشیم حسادتمونو کنترل کنیم،شاید همین چیزای کوچیک امتحان خداست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتم جانم. بخداوندی خدا قسم دوست ندارم مرگ و مریضی تجربه کنن ولی چیزاییکه در حقم کردن خدا جوابش رو ...

گلم فقط صبر داشته باش ببین چطوری خدا میچزوندش، بخدا که‌ با چشم خودم بارها دیدم خدا جای حق نشسته، کافیه بگی خدایا جوابشون رو خودت بده سپردمشون به خودت

گلم فقط صبر داشته باش ببین چطوری خدا میچزوندش، بخدا که‌ با چشم خودم بارها دیدم خدا جای حق نشسته، کاف ...

ممنونم جانم مرسی از دلگرمیت.  چقدر خیلیا مثل شما به ادم دلگرمی میده هشت ساله باگریه شبها میخابم یا با فکرخیال و به حرفاییکه زده و دلمو له کرده و غرورم رو مچاله کرده فکرمیکنم.  مثلا اخری یلدا جمعه منو بچم قرمز پوشیدیم در حد شال و شومیز من بلوز شلوار پسرم میگه ههههههههه قرمز از من به شما مونده و خز شده الان سبز مده سال بعد سبز از مد میفته شما میخرید. با کنایه ها 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
گلم فقط صبر داشته باش ببین چطوری خدا میچزوندش، بخدا که‌ با چشم خودم بارها دیدم خدا جای حق نشسته، کاف ...

ممنونم جانم مرسی از دلگرمیت.  چقدر خیلیا مثل شما به ادم دلگرمی میده هشت ساله باگریه شبها میخابم یا با فکرخیال و به حرفاییکه زده و دلمو له کرده و غرورم رو مچاله کرده فکرمیکنم.  مثلا اخری یلدا جمعه منو بچم قرمز پوشیدیم در حد شال و شومیز من بلوز شلوار پسرم میگه ههههههههه قرمز از من به شما مونده و خز شده الان سبز مده سال بعد سبز از مد میفته شما میخرید. با کنایه ها 

ممنونم جانم مرسی از دلگرمیت. چقدر خیلیا مثل شما به ادم دلگرمی میده هشت ساله باگریه شبها میخابم یا ب ...

گلم کلا قطع رابطه کن، قهر کن، اصلا سگ محلش کن، ولی مطمئن باش تاوان میده، اینو بهت قول میدم 

اصلا نمی‌تونمهنوزم که هنوزه یاد کاراشون میفتم گریه می‌کنمخیلی سخت بود اونا فامیل بودن و من تنها

شما یه کم مهر طلب هستید 

سعی کنید این ویژگیتون رو بشناسید و کنترل کنید

وگرنه جاری جدید، داماد ، عروس ‌و هر کس دیگه ای میتونه شما رو آزار بده 

ممنونم جانم مرسی از دلگرمیت. چقدر خیلیا مثل شما به ادم دلگرمی میده هشت ساله باگریه شبها میخابم یا ب ...

گلم کلا قطع رابطه کن، قهر کن، اصلا سگ محلش کن، ولی مطمئن باش تاوان میده، اینو بهت قول میدم 

مرسی خدا به اندازه دلت بده.  کلا اون خارش داره ببخشید.  طبقه پایین مادرشوهرم هست هر لحظه زفتنی باکله میاد وسط هفته اخر هفته هرموقع بریم 

اصلا نمی‌تونمهنوزم که هنوزه یاد کاراشون میفتم گریه می‌کنمخیلی سخت بود اونا فامیل بودن و من تنها

شما یه کم مهر طلب هستید 

سعی کنید این ویژگیتون رو بشناسید و کنترل کنید

وگرنه جاری جدید، داماد ، عروس ‌و هر کس دیگه ای میتونه شما رو آزار بده