2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 186103 بازدید | 453 پست
آرزوی مرگ نخواهم کرد خودم انجامش خواهم داد ( با دعای علوی مصری + زیارت عاسورا و دعای علوی مصری ) این ...

عزیزم این دعایی که میگی چجوری باید انجامش داد چه آدابی داره؟

من نمیخوام برای مرگ کسی بخونم فقط میخوام به سزای اعمالش برسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخواهید کنید یعنی چی

😂🤣

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

عزیزم این دعایی که میگی چجوری باید انجامش داد چه آدابی داره؟من نمیخوام برای مرگ کسی بخونم فقط میخوام ...

منم میخوام بخونم 

دیگه ریش قیچی رو بدم دست خدا خدا خودش حل کنه 

زیارت عاشورا بعد بلافاصله دعای علقمه بعد بلافاصله دعای معراج 

( به مدت ۷ روز ؛ البته میشه بیشترش کرد مثلا ۷ روز یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز : البته کاربری میگفت من ۴۵ روز خوندم و نتیجه داده )

♦️♦️♦️ اینم دعای علوی مصری ( یه دعای عظیم الشأن که امام زمان ( عج ) در قرن سوم در خواب به سید محمد بن علی حسینی علوی محل سکونت مصر یاد داده ، و بینهایت موثر است در دفع شداید دنیوی و دفع گرفتاریهای سخت )

من در مفاتیح الجنان نگاه کردم نبود تو کتابفروشیام نداشتن ؛ ولی در برنامه ی بازار هست : در قسمت تنظیمات فونت بزرگ و یا بزرگتر رو انتخاب کن تا چشات اذیت نشه .

شیوه ی خواندنش اینجوریه : شب جمعه غسل جمعه کن بعد نماز شب بخوان بعد دعای علوی مصری بخوان بعدش نماز صبح بخوان .

هم در دعای علقمه { به عن ذکری که رسیدی اگه از دشمن مطمئنی اسمشو ببر مثلا بگو مریم زاده ی کبری ولی اگه از دشمن مطمئن نیستی اسمسو نبر فقط بکو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم یا اینکه حتی ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی اسم نبر } هم در دعای علوی مصری : اگه از دشمن ۱۰۰ درصدی مطمئنی اسمشو ببر اکه مطمئن نیستی اسم نبر 

به طور کلی قبل از شروع بگو به نیت قربه الی الله تا قبول بشه وگرنه قبول نمیشه 

دوستان از من به شما نصیحت هیچ دختری رو به هیچ پسری معرفی نکنید نکنید نکنید نکنید و نخواهید کنید ...

آخ گفتی 

خواهرشوهرمو بری برادر زن داداشم معرفی کردم 

پسره نپسندید هنوز هم هنوزه خواهر شوهرم فکر می کنه من نذاشتم 

دوستان از من به شما نصیحت هیچ دختری رو به هیچ پسری معرفی نکنید نکنید نکنید نکنید و نخواهید کنید ...

آخ گفتی 

خواهرشوهرمو بری برادر زن داداشم معرفی کردم 

پسره نپسندید هنوز هم هنوزه خواهر شوهرم فکر می کنه من نذاشتم 

عزیزم این دعایی که میگی چجوری باید انجامش داد چه آدابی داره؟من نمیخوام برای مرگ کسی بخونم فقط میخوام ...

نکته ی مهمتر : فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش ؛ از روز دوم تا آخرِ دوره مهم نیست روز نحس باشه 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛؛؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند 

♦️♦️♦️ تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط لازم ایام عکس پایینی هم لحاظ بشه ( ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

کلا کارهای مهم و اساسی ( که لیست کاملش تو گوگل هست ) در روز نحس انجام نشه { که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست ، بعد نام گذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره }

+ ختم و چله های قرآنی و شرعی روز شروعش ( یعنی استارتش ) در روز نحس نباشه و پریود هم نباش 《 از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باسه یا پریود باشی 》.

ولی چون زیارت عاسورا سجده داره بهتره اون ۷ روز ( یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز ) را پریود نباشیم

صد در صد حق گفتی 

بابا ازدواج تماماً قسمته خودش جور میشه ( قیسمت اولسا گلیپ چاتار یمنن قیسمت اولماسا دادی توشر دهنن ) 

قسمت باشه از یمن خودسو میرسونه قسمت نباشه از دهن میوفته ( قسمت نباشه حتی همسایه هم قسمت نمیشه )

ما خیلی باهم بودیم خونه‌ها کنار هماول با شوهرم دعوا می‌کرد که زنتو جمع کن بهش بگو چرا به زن من بی مح ...

دکمشونو میزدی برن رد کارشون منم جاریم خیلی بی احترامی میکنه ولی اون مثل مال تو اسکول نیست جلوی بقیه زر زر نمیکنه، تنها میشیم عقده هاب خونه ننشو میریزه رو سر من ،

شوهرشم سلیطست کافیه جواب زنشو بدی خودشو جر‌ میده شوهر منم بدبخت میگه من خاله زنک نیستم که مثل شوهرش خودمو بندازم وسط برای همین جوابشو نمیدم

الان وقتی میبینمش به پشمم میگیرم جلوی جمع همه هم ازش متنفرن ذاتش روی قیافشم اثر گذاشته .... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

خانما من قشنگ اسی رو درک میکنم ،باور کنید احساس آدما ربطی به تحصیلات و... نداره درسته باید منطقی بود  ولی واقعا سخته، من یه جاری دارم از همه کوچکتره ،بنده خدا از نظر خانوادگی ومالی از بقیه سطحش پایین‌تره که اصلا از نظر من شعور آدما وانسانیتشون ربطی به این مسائل نداره ،اما جاری دیگم جوری این بنده خدا رو بد جلوه داده جلو خانواده همسرم که مستقیما به جاری کوچکه  توهین میکنن ، تیکه میندازن ،حتی با دختر دو سالش بد رفتاری میکنن، باورتون میشه مادر شوهرم جلو کلی مهمون بهش گفت خونه پدرت یه وسیله درست نبود شب خواستگاری ،خودم شاهد گریه کردن ودلِ شکستش بودم ،با وجودی که این قضیه به من ارتباطی نداره اما انقد ناراحت میشم و حرص میخورم از دست کارا ورفتارای خانواده همسرم ،خیلی هم به جاری کوچکه دلداری میدم ، ورفتارم باهاش خیلی محترمانه هست حتی به خانواده همسرم هم چند بار گوشزد کردم کارشون اشتباهه،اما امان از آدمای خودشیرین ،فقط بدونید هر جا دل بشکنیم دیگه با خدا طرفیم ،من اسی رو درک میکنم چون مستقیما این مسائل رو با گوشت وپوستم درک کردم 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃

احساس میکنم همه رو یه طرفه نوشتی..

کار خاصی ام نکردن.

جز اینکه گفتی تسلیت نگفتن بهت

یا با نفرت نگاه کردن

فکر میکنم خودتم یه کارایی کردی 

بعد خب چرا فکر میکنی چون دختر رو شما پیشنهاد دادی دیگه باید جلوت خیلی تواضع داشته باشه. یا دست بالاتر داشته باشی...

دوست عزیزم مرگ شتری که دم خونه همه ما میخوابه به زندگیت نناز و غرور برت نداره الهی عمرتون طولانی باش ...

بله وبخاطره همینه که میگن ذاته خوب داشته باشین 

چون ذاته ادم نه تنها زو زندگی خوده ادم بلکه زندگیه اطرافیانو هم تحت تاثیر میذاره

نباید یه طرف قضاوت کرد 

باید حرفای جاریشونو هم شنید

ولی خیلی از رفتارای ادم فقط گریبانه خودمونو نمیگیره

جاری منم خیلی اذیت کرده یه بار جلوم بهم گفت مامانت بیحیاست که جلو دامادش روسرس سر نمیکنه و خیلی اذیت های دیگه 

نمیخواستم ولی از ناراحتی خیلی نفرینش کردم الان شوهرش به قرون براش ارزش قائل نیست زنای خیابونی رو با ارزش تر از زن خودش میدونه اگه پول دستش بیاد دو روز هم نگهش نمیداره 

دروغ چرا ته دلم خوشحالم ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚