2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 255688 بازدید | 543 پست

من اگه بگم یه کتاب میشه 

از خواستگاری من که گفت این دختره زشته!تو روی خودمم اومد گفت من خواستگاریت اومدیم وقتی برگشتیم تو جمع گفتم این دختره زشته چرا میخواهید بگیریتش!خودش شبیه پیوند وزغ و جغده!!!! جهیزیه ام بردم اومد فضولی و دخالت که فلان فلان نداره وسایلش قدیمیع و... 

چندماه بعد عروسیمون تصادف کردن اومد حیاط مادر شوهرم جیغ وداد و فحش به من که فلانی بدقدمه از وقتی اومده من خیر ندیدم تصادف ما تقصیر قدم فلانیه 

مدام کنایه و حرف نیش دار و.... کلا تا منو ببینه یچی باید بگه تا دل خودشو خنک کنه 

پسر دار شدم الم شنگه راه انداخت که چرا این پسر آورده من فقط پسر داشته باشم که پز بدم بگم من فقط عروس پسرزام!!!!

۱۲ـ۱۳سال ازم بزرگترها 

کاراش خیلی زیادن 

فک نکنی منم نگاهش میکردمااااا 

منم هرکاری بگی کردم بی محلی جوابشو مث خودش میدادم یه دوره هم خیلی بهش احترام گذاشتم دیدم نه این آدم هیچ روشی روش جواب نمیده 

خیلی خیلی زیاده کارهاش 

کلا بعد ده سال انداختمش اشغالی خودش و اون شوهر زالو صفتش رو 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
وای دق دلم تازه شد من خیلی زود ازدواج کردم ۱۵سالم بود اگه بدونی چقدر اذیتم کرد می‌گفت حق ندارین تو ح ...

منم الان گفتم عزیزم ♥️ پست بالاتر 

جاری عوضی واقعا از مادرشوهر بدجنس بدتره

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من کجا صحبت از کارما کردم و یا گفتم به خاطر کارهایی که در حق من انجام داده فوت شده؟

ولی نوشتم که آدم باید به فکر دو روز دیگه‌اش هم باشه زندگی همیشه مطابق میل ما نخواهد بود

دوم جریان اینکه گفتم خرما به جمع تعارف کرد و به من تعارف نکرد این بود که همه مهمونا رفته بودن جمع خودمونی بود و فامیلای مادرشوهرم که فامیلای جاریمم میشه مونده بودن داشتند صحبت می‌کردن یکی از دخترا چای اورد جاریمم گفت صبر کنید خرما بیارم با خرما بخورید

خیلی منو اذیت می‌کرد خیلیهر روز برادرشوهرمو یاد میداد و مینداخت به جون منخیلی تنها شده بودم و هر روز ...

اینقدب شوهرت میگن ناموس برادرت و... آخر نیادبختک زندگی تونشه😑😑😑یع کاری کن باهمون مجرده ازدواج کنه این عفریته

دوستان من کجا صحبت از کارما کردم و یا گفتم به خاطر کارهایی که در حق من انجام داده فوت شده؟ولی نوشتم ...

اینارو بیخیال انگار تو کشتی میگن ی بچه یتیم شده من میدونم جاری بد چیه خدا به سر هرکی که شماتت میکنه بیاره اون وقت خودش میگه عجب غلطی کردم

استارتر با نهایت احترام من مطمئنم تو تمام ماجرا رو تعریف نمیکنی 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

دست راستش رو سر عروس خاله ی من 

کاش عروس خاله ی منم بیوه بشه به زودی 

( تاپیکشو زدم ؛ یکی مونده به آخر ) 

بچه ها میشه برای اینکه پسر خالم بمیره نفری ۵ تا صلوات بفرستید به نیت ۵ تن 😩

منم همین قدر دلم از رفتار یه آدمایی شکسته خیلی چند ساله با رفتارشون آزارم میدن.و همش دارم به خاطر حرفا و کاراشون گریه می کنم ولی حتی خدا هم طرف من نیست حتی خدا هم دوستم نداره چون همش پیش اونا کاری می کنه خراب بشم.اونا دلم می شکنن خدا هم دلم‌و‌میشکنه.خیلی بده آدم حس کنه خدا رو هم نداره 😔😔

من تاپیکی ندیدم. خجالت بکش آرزوی مرگ هیچکس رو نکن .

آرزوی مرگ نخواهم کرد خودم انجامش خواهم داد ( با دعای علوی مصری + زیارت عاسورا و دعای علوی مصری ) 

اینهمه فرشته خو مُردن آب از آب تکون نخورد حالا یه کثافت یه انگل یه جرثومه ی فساد کم بشه به جایی بر نمیخوره