2777
2789

خب میگم قبول نکرد میرم دنبال زندگیم بهتر از این دوراهی هست لطفا بگید چه کنم میخوام علت اینکه اشتباه هست رو بدونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون اگه قبولم کنه به هر حال بعد چند سال زندگی خجالتا میره کنار و هر جور آدمی هم باشه یه روزی با خنده و شوخی یا بی‌منظور و... به روت میاره، به خودتم بستگی داره ممکنه با این کار احساس زنانگی نداشته باشی توی رابطه و بگی کاش اون جلو اومده بود

اشتباه نیس ولی توصیه نمیکنم به همه

من خودمم واسه همسرم این کارو کردم

اما خب اون بهم یه گوشه چشمی داشت...

کلا پسره اگه از قبلش بهت نظر داشته باشه اوکی میشه،اگه نه که فایده نداره

ازش بازی میخوری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اشتباه نیس ولی توصیه نمیکنم به همهمن خودمم واسه همسرم این کارو کردماما خب اون بهم یه گوشه چشمی داشت. ...

ادم به شدت رکیه میدونم اگر دوسم نداشته باشه فوری میگه نه خیلی رکه از شناخت چند سالم

اشتباه نیست

هر کی هم گفت اشتباهه الکی میگه

فقط افرین بهت اگر این جسارت و شجاعت رو داری 

کاش منم مثل تو بودم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

دنبال زندگیت نمیری، با خاک یکسان میشی غرورت له میشه همه امیدت ناامیدت میشع و .... کافیه یا بازم بگم

آره ولی الانم داره رسما نابود میشم هر روز تو فکرشم خب حداقل اون موقع میرم پیش روانشناس فراموش میکنم نه اینکه هی تو دوراهی بمونم تا کی بمونم آخه🤦🏻‍♀️

ادم به شدت رکیه میدونم اگر دوسم نداشته باشه فوری میگه نه خیلی رکه از شناخت چند سالم

ببین این شخصیت رک که شما میگی فکر نکن خیلی حسنه،آدم رک هم میتونه بازیت بده و تا یه جایی بکشونتت و بعدم که کرمش خوابید ولت کنه.

بعدم کمتر پسری اینجور وقتا نه میگه

در کل من باشم تا ندونم حداقل یه چصه نظری نداره جلو نمیرم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آره ولی الانم داره رسما نابود میشم هر روز تو فکرشم خب حداقل اون موقع میرم پیش روانشناس فراموش میکنم ...

ببین اون اگه حتی ازت خوششم اومده بود( نیازی نی حتما عاااشق باشه) میومد بهت میگفت منتظر تو نمیموند که

از همین الان برو پیش روانشناس واسه فراموش کردن بنظرم

اینحوری حداقل غرور خانومانه ت جریحه دار نمیشه

چون وقتی بگه نه تازه شروع میشهاحساس ناکافی بودن بهت دست میدهپشیمون میشی که چرا غرورت رو له کردیناامی ...

اتفاقا اگر بگه نه راحت میشم غصه میخورما ولی تکلیفشم مشخص میشه صبح تا شب ذهنم درگیره میرم دنبال ادامه زندگیم دنیا که تموم نمیشه 

نمیدونم شایدم حق با تو باشه 

ممنون از راهنمایین

اتفاقا اگر بگه نه راحت میشم غصه میخورما ولی تکلیفشم مشخص میشه صبح تا شب ذهنم درگیره میرم دنبال ادامه ...

چقد احتمال مدید بگه آره؟

چقدر مبشناسیش که طوری بگه نه که دلت رو نشکنه و فقط ناراحت شی؟

من خودم ۳ سالی هسن که درگیر عشق یکطرفه ام،۳ سال بالا پایین کردم و از همه تجربیات مشابه استفاده کردم و اخرم نگفتم

چون حتی ۱ درصد هم احتمال نمیدادم بگه اره