2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 269994 بازدید | 549 پست

خیلی عجیبین 

از وقتی عضو این سایت شدم به اهمیت راهبردی و استراتژیک 👈جاری تو زندگی پی بردم🙄😐😐

جاری 

فاقد هر گونه اهمیت 

مث بچه ها میمونین 🙄

کی چی گفت کی چی تعارف کرد یا نکرد 

حالام بیوه شد جون به من فلان حرف و زد 🤦‍♀️

خوشبحالتون واقعا وقت اضافه زیاد دارین

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من زبون نداشت ولی شوهر اون یاغی بود کافی بود یه دروغ بهش بگه روزگار منو سیاه میکردندیگه افسردگی ...

تومنی یامن توعم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤

بنظرتون عدالت خدا زیر سوال نمیره؟

بخاطر کل کل و چشم و هم چشمی مسخره ی دوتازن 

یه بچه یتیم میشه؟

کارمای اون چیز خاله زنکی تغییر سرنوشت یه بچه و یتیم شدنشه؟

نعوذبالله

خدای مهربون و بزرگ ایییینقد کوته فکره 

اون آقا فوت شدن چون پیمانه عمرشون پر شده و هییییییچ ربطی به خاله زنک بازی تو و امثال تو نداره

من یکی از دوستام خوب بود بهم بری کرد سریع جواب کارشو گرفت . و بهم گفتولی اونایی که خیلی بدجنسن بهم ب ...

بعضیا رو خدا دوست داره اگر بدی کنن تلنگر میزنه بهشون، منم ازونام تو دلم غیبت کسی رو بکنم چوبش رو میخورم مرسی که دوسم داری خدا😭

تو واس مشاوره ک دوستت بود رابطه خودتو جاریتو گفته بودی؟؟

نه اصلا

حتی گفتم نگو برادرشوهر منی تموم شد خودم بهش می‌گم

بعد که رفتم پیش دوستم گفتم فلانی برادرشوهر من بود شمارتو دادم برای مشکلش بیاد پیشت 

دوستمم از صحبت‌های اونا چیزی به من نگفت یعنی میدونستم امکان نداره بگه

فقط گفت چقدر برادرشوهر فهمیده و خوبی داری

مثلا تو مراسم میدید من نگاش می کنم دیگه گریه نمی‌کردمثلا بازم خرما رو تعارف کردنی منو رد می‌کرد یه ب ...

خود صاحب عزا یعنی بیوه ی میت خرما میگردوند؟؟ خب به نظرم حداقل اینجا شما باید اینکارو میکردی مگه مهمونیه خرما بگردونه جلو شما ؟؟ حالا هرچقدر بد شما به خاطر مادرشوهر بلند می‌شدی کمک

صاحب عزا فقط جاریت نبوده

اینجا من مشکوک شدم

دوستان از من به شما نصیحت هیچ دختری رو به هیچ پسری معرفی نکنید نکنید نکنید نکنید و نخواهید کنید ...

واقعا. اگر خوشبخت بشن وزندگی خوبی داشته باشن که یه دستت درد بکنن به آدم نمیگن 

اما اگه زندگیشون بد باشه 

میگن تو کردی که لعنت....... 

عزیزم این موضوع تاپیک به نظرم جالب نیست

ما نباید بیوه شدن یه زن و یتیمی یه بچه رو انتقام خدا بدونیم

خواهرانه میگم توبه کن از حرفت این اتفاق میتونست برای هر گدوم از برادرها بیفته..زشته دلمون خنک بشه

بزار من داستان خوشحالیمو برای طلاق یه زن و هوو اومدن سرش بگم تا بدونی خیری توش نیس

سالها پیش دوست خواهرم با خواهرم سر قرار با یه پسری از اشناها رفت خواهرم عاشق پسر بود و قبلا حرف ازدواج زده بودن

اما تو همون قرار این دو تا باهم دوست میشن و ازدواج میکنن

و داستانهای دیگه که خواهرم بهش توهین شد و خیلی کوچیکش کردن بهش گفتن حسود ما نمخواهیم تو رو و ...

گذشت سالها زندگی اونها عالی بود و رو به پیشرفت

تا اینکه بعد بیست سال چون اشنا بودن من تو ختم دیدمشون

اون زن طلاق گرفته بود. یا هر چی به هر حال نبود

جلوی چشمم اون اقا با خانم جدیدش دست همو گرفته بودنو خیلی صمیمی بودن و انگاری بچه هم داشت

از ما پنهان میکردن ولی ظاهرا از اون زن یعنی دوست خواهرم جدا شده بود و حتی شاید خیانت

وقتی دست اون زنو لمس کرد یاد زن اولش افتادم برای اینکه دل خواهرمو بسوزونه دست شوهرشو جلوی خواهرم محکم میگرفت

راستش انقدر خوشحال شدم و با ذوق به خواهرم گفتم روزگار انتقامتو گرفت

سه هفته بعد دقیقا خودم متوجه خیانت همسرم شدم و زندگیم به لجن کشید

توبه کردم از خوشحالیم و فهمیدم خیانت حق حتی دشمنمون نیس

اینو گفتم بدونی گاهی این چیزا به خود ادم برمیگرده

یک بار دوبار سومین بار باید ادم خودش به فکر احترام و شخصیتش باشه. در جایی که بهش خوشنمیگذره بی احترا ...

عزیزم ایشون نگفتن بخاطر عکسهای بچه ی جاری راهی روانپزشک شده.

شما چرا دقیق نمیخونین.بعدشم اینا همسایه دیوار ب دیوار بودن این رفت و امدها طبیعی بود.

دیگه باز خوددانی اگه دوسدارین باز یطرفه ب قاضی برین

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
من از اون بابت حس بد نگرفتم اصلا با فرد متوفی کاری ندارم. حرکت های استارتر به دلم نشست اینکه ریز به ...

اره ازاین دید بگی بهتره تا اینکه بگی طرفوحلال کن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

حس بدی گرفتم 

اولنش نمیدونم چرا جاری باید حساس بشه رو زندگی برادر شوهره 

دومن اگه جاری شما مسرشو از دست داد خواست خدا بود 

سومنش جاریت اگه میخواست با برادر شوهرت ازدواج کنه به تو هیچ ربطی نداره زندگی خودشه و نمیخواد کاسه داغ تر از آش بشی اگه جاریت نمیخواد بچه هاشو  تنها بزاره چون بچه هاشو دوست داره بعدشم اون مشاوره غلت کرده که به جاریت گفته همسرت فوت کرده تو هم برو خونه بابات 

چهارمن با کاربرای عزیزی که گفتن زندگیتو سفت بچسپ عزیزای دلم خوبه شماها خانومید خوشتونمیاد یکی بیاد راجب شما اینجوری فکر ناجور کنه ولا حالم خراب شد گرچه همه پیاما رو نخوندم 

حالا واقعا  جاریامو درک میکنم که چرا تا وقتی که میرم خونشون خیلی حساس بازی درمیارن نگو که فکر میکنن میخوام رو سرشون اواره شم 💔

کاشکی یکم درکتونو ببرید بالا

💔

حس بدی گرفتم اولنش نمیدونم چرا جاری باید حساس بشه رو زندگی برادر شوهره دومن اگه جاری شما مسرشو از دس ...

گلم برادرشوهرش دوست دخترداشته سالها به اون دختره بیچاره امید ازدواج داده بوده درستش این بوده باهمون دختر که عاشقشه ازدواج کنه

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍