2777
2789

همه مناسبت ها از عید و شب یلدا و تولد و سالگرد...اصلا اهمیت نمیده به ما ،یه دعوت کنه بگه دور هم باشیم،یا حداقل یه تعارف

حالا من هیچ ،من عروس و غریبه 

حتی مناسبت پسرش یه تبریک هم نمیگه ،حتی دعوت هم پس میزنه برای مناسبت

تا حالا حتی نگفته تولدت مبارک!

تصمیم داشتم روز مادر براش جبران کنم و به پسرش بگم چیزی تدارک نبینه برای مادرش

ولی از دلم نیومد به هرحال مادره چشمش به دره 😢هرسال فشار میخورم میگم دیگه تمومه ولی باز نوبت مناسبت های اون میرسه از دلم نمیاد

نظر شما چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار خوب رو شما کردی بستگی ذات طرف داره منم با اینکه هیچ خیری از مادر شوهر ندیدم به شوهرم گفتم پاشو ص ...

دلم نمیخواد مدیون باشم ،دل که بشکنه دیگه هیچ‌جوره جبران نمیشه

دلم نمیخواد مدیون باشم ،دل که بشکنه دیگه هیچ‌جوره جبران نمیشه

احسنت. اگه بدونی مادر شوهر چه بامن کرد. شاید بگی قصه هس 

یه نمونش برات بگم

وقتی دخترم کوچیک بود سه ماهش بود فقطم شیر خودمو می‌خورد 

ه سر یه حرف کوچیکی با شوهرم بحثم شد 

شوهرم از رو نادونی بچمو برداشت رفت خونه مامانش 

خونه ما هم با مادرش دور بود واون زمان ما روستا بودیم وهیچ ماشینی نبود البته خیلی به ندرت گاه گداری یه ماشین رد میشد

خلاصه سرتو درد نیارم رفت بچه رو بده مامانش بزرگ کنه 

بعد به جای اینکه مامانش بگه چرا این کارو کردی بچه سه ماهه وشیر خوار رو 

خوده مامانش بهم میگفت سینه هام به زور میزاشتم تو دهن بچه که کمی از گریش بیفته. درصورتی که مادر شوهرم هفت سال بود که دیگه لوله هاشو بسته بود واصلا سینه هاش شیر نداشت

فقط میخو است منو بسوزونه وبچه رو نزاره پسرش بیاره 

خلاصه سه روز میگذره میبینه بچه نه شیر خشک میخوره ونه شیر مادری هس 

فقط ابجوش باقند بهش میدادن 

مجبور میشه شوهرم میاد دنبالم😭