2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 15414 بازدید | 349 پست
نظر درباره همون موضوع تاپیک آزاد هست نه درباره چیز دیگه بعدم مگه پورشه کادو‌ خریدم که پز بدم یه ساعت ...

پز زیرپوستی 

دیگه بعد چندسال میشناسم امثال شما دوستان رو 

نظرم رو درباره ی صحبتی که تو تاپیک خودت شد گفتم دقیقا 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیگه تاپیک نمیزنم هرکس دید جواب بده من قرار بهمن یه تولد درست حسابی برا دخترم بگیرم تو باغ رستورا ...

سلام

اگه قبلا مراسم بزرگی برا تولدش گرفته باشم قطعا کیش میبرم و اگه نگرفته باشم از خودش میپرسم کدومو بیشتر دوس داره و اون کارو انجام میدم

واقعا بیماری....خدا شفا بده

بیمار خودتی که مدام تو نخ تاپیک های منی هروقت نکاه کردم آنلاین بودی این وقت بذار برا زندگیت حتما یکی آدم حسابت میکنه خوب نیست آدم آنقدرتو نخ کسی باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مبارکت باشه عزیزم. فقط اگه اشکال نداره میگی مارکش چیه؟اصله یا نه. چون من دنبال یه ساعت ضد آب خوب میگ ...

ممنون عزبزم روز شما هم مبارک باشه 

مارک سیتیزن فکر می‌کنم اصل باشه ضدابم هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
واقعا بیماری....خدا شفا بده

چرا بیماره مگه چیکار کرده؟؟

از سهمیه شما مگ تاپیک زده

از سهمیه خودش زده و دوست داشته حال خوبشو به اشتراک بذاره این کجاش ایراد داره؟

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

سلاماگه قبلا مراسم بزرگی برا تولدش گرفته باشم قطعا کیش میبرم و اگه نگرفته باشم از خودش میپرسم کدومو ...

براش پارسال تولد نگرفتم چون میون اختلافات منو همسرم بود امسال گفتم جبران کنم تو همون کیش هم گفتم تو یه کافه براش کیک بخرم سه نفره تولد بگیرم اما الان پرسیدم انگار خو‌دش تولد دوست داره 

چرا ببین من اعتقاد.دارم باید رک حرفتو به مرد بزنی نه اینکه مثل بعضیا بگی خودش باید بفهمه چرا خودمو ک ...

الهام جان سبک زندگی شما و رفتارت با همسرت خیلی خاصه

من نمبتونم قضاوتت کنم

از شمام کوچیکترم

ولی دوست داشتم اینو بگم که بعضی وقتا هدایا لازم نیست مادی باشه

یه وقتایی یه بیرون رفتن دو نفره

دور هم بودن

باهم رقصیدن 

اینام هدیه محسوب میشه

سنجش علاقه همسرت و برمبنای مبلغ هدایا نذار

توقع داشتن خیلی خوبه ولی از نظرم باید تو هر کاری میانه رو باشی 

افراط و تفریط توی یک رابطه عامل مخرب هست

و روزت مبارک عزیزم😍😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋