2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 10046 بازدید | 254 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا منم هرسال طلا بود امسال بهش کفته بودم ساعت ندارم رفت خرید البته این ماه خرج هم زیاد کرده بودم

امسال خیلییی طلا گرون شده منم طلای کوچیک دوسندارم 

هفته پیش یه النگو خوشم اومد یه مقدار طلا داشتم بقیشم خوش گذاشت خریدم دیگه چیزی نگفتم فقط تشکر کردم

آدم باید خیلی چیزارو در نظر بگیره

[QUOTE=365257039]اکه هستی بزار عزیزم ندیدمت خیلی وقته😍[/QUOT اومدی بگو 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
امسال خیلییی طلا گرون شده منم طلای کوچیک دوسندارم هفته پیش یه النگو خوشم اومد یه مقدار طلا داشتم بقی ...

اره منم کلی خرج کردم این ماه خیلی توقع نداشتم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوب نترسیدی بیان بگن تو یه مصرف کننده ی تجمل گرای عقده ای هستی لعنتی😁

😄😄

چ ساعت خوشگلیفک کنم از همونه ک من مردونشو برای شوهرم خریدممیشه ازش عکس نزدیکتر بذاریعاشقشم من

ممنون عزبزم دادم همسرم ببره کوچیکش کنه بزرگ بودم برام شب آورد عکس می‌گیرم

سلام عزیزم برندش چیه؟چند خریده؟

سلام برندش سیتیزن نپرسیدم چند ولی فکر کنم ۵ تومان