2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 15287 بازدید | 345 پست
به من یک و سیصد زد تو کارتم😒

حالا چرا یک وسیصد

رند میکرد یک وپونصد🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ببین من اعتقاد.دارم باید رک حرفتو به مرد بزنی نه اینکه مثل بعضیا بگی خودش باید بفهمه چرا خودمو ک ...

شوهرت آدم مظلومیه

این نسخه هارو واسه همه نپیچید 

مردایی که اعتماد به نفس بالایی دارن نمیشنن تا زنشون اینجوری دستور بده

در جواب این حرف میگن همینم از سرت زیاده مگه توکی هستی!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شوهرت آدم مظلومیهاین نسخه هارو واسه همه نپیچید مردایی که اعتماد به نفس بالایی دارن نمیشنن تا زنشون ا ...

آدم با شعوریه احترام به زن رو بلده منم  برا کسی نسخه نپیچیدم اعتقاد من این هست تو حلق کسی هم نکردم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آدم با شعوریه احترام به زن رو بلده منم برا کسی نسخه نپیچیدم اعتقاد من این هست تو حلق کسی هم نکردم

ولی گیر ادم باشعوری نیوفتاده

یک زن باشعور هیچوقت ارزش کادوی شوهرشو پایین نمیاره 

و دستور نمیده چون اون نوکر نیست

از شعور آدما سواستفاده نکنید 

هر آدمی ظرفیتی داره خدایی نکرده روزی ظرفیتش تکمیل میشه پشیمونی واسه خودت میاره

من دیگه تاپیک نمیزنم هرکس دید جواب بده 

من قرار بهمن یه تولد درست حسابی برا دخترم بگیرم تو باغ رستوران اینا  حدود۳۰ نفر هم مهمونی داریم شما باشید. برا تولد میبریدش کیش یا همون تولد‌رو میگیرید همون خرج رو برا مسافرت انجام میدید یا تولد ؟؟؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ولی گیر ادم باشعوری نیوفتادهیک زن باشعور هیچوقت ارزش کادوی شوهرشو پایین نمیاره و دستور نمیده چون اون ...

ممنون نیازی به نصیحت های شما ندارم من میدونم چه جوری با همسرم. رفتار کنم 

ممنون نیازی به نصیحت های شما ندارم من میدونم چه جوری با همسرم. رفتار کنم

به سلامتی 

ولی من نصیحت نکردم🤣نظرمو راجع بهت رک گفتم 

هرجوری میخوای رفتارکن

عزبزم حالا شما نامزدی تازه اول. راه هست طبیعیه که فعلا خیلی چیزارو. روت نشه که بگی اما کم کم‌ راه می ...

باشه عزیزم 🥲🫠بعدش اخه من خیلی لوسم وقتی چیزیو که میخوام نخرم ناراحت میشم😖خیلی بده

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

ممنون عزیزم برا شما هم مبارک باشه عروس خانم ☺️🌹❤️

خیلی ممنون🩵

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

حالا چرا یک وسیصدرند میکرد یک وپونصد🤣

نداشت دیگه تو کارت

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
به سلامتی ولی من نصیحت نکردم🤣نظرمو راجع بهت رک گفتم هرجوری میخوای رفتارکن

مگه من از شما درباره خودم نظر خواستم ؟

باشه عزیزم 🥲🫠بعدش اخه من خیلی لوسم وقتی چیزیو که میخوام نخرم ناراحت میشم😖خیلی بده

شاید همون لحظه نخره نداشته باشه یا هرچی اما بعدا میخره البته من طبق  رفتارای همسرم دارم میگم باید ببینی همسرت چطور مردی هستی قلقشو پیدا کنی خیلی خیلی تو رندگی جلو میفتی 

به نظر زبون خوش خیلی تاثیر داره من اینو دیر فهمیدم اکثر مردا با زبون خوش و لوندی و محبت خام میشن شما که اول راهی خودتو به این روش عادت بده 

آویزون بودن نه ها محبت زنانه 

مگه من از شما درباره خودم نظر خواستم ؟

بله وقتی تاپیک میزنید اجازه میدین همه نظر بدن🙂👌

مگراینکه هدفت از تاپیک فقط پز باشه

که قطعا همینه👌

بله وقتی تاپیک میزنید اجازه میدین همه نظر بدن🙂👌مگراینکه هدفت از تاپیک فقط پز باشهکه قطعا همینه👌

نظر درباره همون موضوع تاپیک آزاد هست نه درباره چیز دیگه 

بعدم مگه پورشه کادو‌ خریدم که پز بدم یه ساعت با گل معمولی هست خوبه دارم میگم راضی هم نیستم از کادوم🫤